Στον αέρα το αθηνόραμαtravel.gr

22:29 2/8/2012 - Πηγή: PC Nea
Το αθηνόραμαtravel.gr είναι ένα εξειδικευμένο και εύχρηστο ταξιδιωτικό site σχεδιασμένο για να αποτελέσει έναν αξιόπιστο οδηγό για τις διακοπές στην Ελλάδα και μια πηγή ιδεών και προτάσεων για ταξίδια στο εξωτερικό.
Σκοπός του είναι να απαντά στις ανάγκες του πραγματικού ταξιδιώτη που θέλει να οργανώσει τις διακοπές του, να πάρει ιδέες για ταξίδια, να ενημερωθεί για ό,τι καινούργιο συμβαίνει στον κόσμο. Πρόκειται για έναν έγκυρο και ενημερωμένο οδηγό, ειδικά σχεδιασμένο
για όσους θέλουν να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα, με τσεκαρισμένες δημοσιογραφικές προτάσεις ξενοδοχείων και εστιατορίων, ιδέες για διακοπές διαφορετικού στιλ και νέα απ' όλο το φάσμα του ταξιδιού.

Με το πιο επίκαιρο know how για ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και ρεπορτάζ για τις τελευταίες τάσεις του ταξιδιού που ανανεώνονται διαρκώς, το www.athinoramatravel.gr είναι ένα μοναδικό εργαλείο για το σύγχρονο Έλληνα ταξιδιώτη.

Δεν πρόκειται για έναν απλό κατάλογο ξενοδοχείων, ούτε για ένα αρχείο κειμένων από τις ταξιδιωτικές εκδόσεις της Δέσμης Εκδοτικής, αλλά για ένα χρηστικό οδηγό ειδικά σχεδιασμένο για να οργανώσετε τα ταξίδια σας.

Επιλέγοντας τον προορισμό στον οποίο σκέφτεστε να ταξιδέψετε, θα βρείτε τις καλύτερες προτάσεις διαμονής και γεύσης, αλλά και ταξιδιωτικές πληροφορίες σχετικά με το στιλ του κάθε προορισμού και τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να δείτε ή να απολαύσετε εκεί: παραλίες, διαδρομές, δραστηριότητες κ.λπ.

Παράλληλα μέσα από τη στήλη Q&A ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να θέσει τις δικές του ερωτήσεις και η ταξιδιωτική ομάδα του www.athinoramatravel.gr θα κάνει ό,τι μπορεί για να τις απαντήσει.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα