Σεμινάρια ανάλυσης δεδομένων & Data Mining από την SPSS

20:40 29/4/2011 - Πηγή: PC Nea
H SPSS BI GREECE διεξάγει σεμινάρια με θέματα τη στατιστική ανάλυση δεδομένων και το Data Mining. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της εταιρίας, 4-5 Μαΐου και 9-10 Μαΐου αντίστοιχα.
Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου “Introduction to IBM SPSS
Statistics & Basic Statistical Measurements” θα μυηθούν σε ουσιώδεις έννοιες στατιστικής μεθοδολογίας, ανάλυσης δεδομένων και παρουσίασης αποτελεσμάτων με τη βοήθεια της πλατφόρμας IBM SPSS Statistics.

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου “Introduction to IBM SPSS Modeler & Data Mining”, θα αποκτήσουν θεμελιώδεις γνώσεις Data Mining κάνοντας χρήση του κορυφαίου στο είδος λογισμικού IBM SPSS Modeler (πρώην Clementine) και θα μάθουν πώς να αναδεικνύουν κρυμμένες πληροφορίες μέσα από τεράστιους όγκους δεδομένων .

Τα σεμινάρια μπορούν να επιδοτηθούν από τον ΟΑΕΔ μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,45%. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για το κόστος συμμετοχής και τις τρέχουσες προσφορές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Φίλιππο Κατσαμπούρη στο 210-6931040 ή μέσω email στο [email protected] .

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Αναζητήσεις
σεμιναρια data analyst
Τυχαία Θέματα