H PUMA HELLAS επιλέγει τη SCICOM

18:50 29/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών PUMA HELLAS, χρειάστηκε να αναζητήσει μία αξιόπιστη λύση, για να στηρίξει αποτελεσματικά τη λειτουργία, τόσο των κεντρικών της συστημάτων, όσο και των καταστημάτων της.

Οι ανάγκες της PUMA HELLAS
“Αναζητούσαμε μία λύση,
η οποία να είναι ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στην διαχείριση όλων των λειτουργιών της επιχείρησης, τόσο σε επίπεδο κεντρικών συστημάτων, όσο και στις διαδικασίες των καταστημάτων και σε όλη την αλυσίδα τροφοδοσίας. 


Με άξονα τις επιχειρηματικές μας ανάγκες και στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας και τη διαχρονικότητα των επενδύσεων, σε σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα πληροφορικής, επιλέξαμε τη λύση Microsoft Dynamics Nav-LS Retail. Για την υλοποίηση επιλέχθηκε η Εταιρία Πληροφορικής SCICOM SA, συνεργάτης με μεγάλη εμπειρία σε αντίστοιχα έργα”, δήλωσε ο Νίκος Παπαθεοδώρου, IT Manager της PUMA HELLAS.

Η λύση
Η SCICOM, χρυσός πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft & της LS Retail στην Ελλάδα, παρουσίασε μία εξελιγμένη και πολύ εμπλουτισμένη λύση του Microsoft Dynamics Nav-LS Retail, η οποία ξεφεύγει από τα συνηθισμένα συστήματα της αγοράς και προσφέρει μεγάλες ευκολίες στους πωλητές για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

“Η PUMA HELLAS αναζητούσε μια πολύ απαιτητική λύση, με ειδικές δυνατότητες και διαδικασίες, η οποία θα έπρεπε να υλοποιηθεί σε πολύ ασφυκτικό χρονικό περιθώριο”, ανέφερε η κα. Βάσια Διακουμή, Γενική Διευθύντρια της SCICOM.

“Για εμάς ήταν μία πρόκληση να υλοποιήσουμε ένα απαιτητικό έργο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, για μία εταιρεία που θέλει να αυξήσει το μερίδιο της στην Ελληνική Αγορά και πρέπει να δείξει ένα πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες της ”.

H ουσιαστική επένδυση της SCICOM στο Microsoft Dynamics Nav-LS Retail, με ενσωμάτωση επιπλέον λειτουργιών για τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς και την κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων της κάθετης αγοράς του fashion, παρέχει τα ισχυρά εκείνα μέσα για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, τόσο στη Λιανική, όσο και στη Χονδρική Πώληση, καλύπτοντας και τις πλέον απαιτητικές περιπτώσεις και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εμπιστοσύνης για τους πελάτες της PUMA HELLAS.

Η ομάδα συμβούλων της SCICOM, εξειδικευμένη για πολλά χρόνια στο Retail, προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη, για καλύτερη αξιοποίηση και χρήση των λύσεων.

H SCICOM, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαία διεθνή λογισμικά (Microsoft, LS Retail, Oracle), παρέχει τις απαραίτητες επιχειρησιακές λύσεις και εφαρμογές που εξειδικεύονται στον δυναμικό, αλλά και απαιτητικό κλάδο των Λιανικών Πωλήσεων και όχι μόνο.

Η εταιρεία, με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και υλοποίηση έργων ERP σε πολλές κάθετες αγορές, αποτελεί τον ιδανικότερο συνεργάτη επιχειρήσεων και οργανισμών που αναζητούν ένα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα