H Pharmathen ΑΒΕΕ τιμολογεί ηλεκτρονικά με Impact

10:38 3/7/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Pharmathen, κορυφαία ελληνική εταιρία στις εξαγωγές φαρμακευτικών σκευασμάτων, εφάρμοσε τις λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Impact (www.impact.gr). Λόγω της έντονης εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας, ήταν ιδιαίτερα σημαντική η σταδιακή ένταξη των πελατών του εξωτερικού και εν συνεχεία των εγχώριων, αλλά και η δυνατότητα πληροφόρησης σχετικά με την παραλαβή των τιμολογίων μέσω αυτοματοποιημένων μηχανισμών.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι κ.κ. Βασίλης Τσαπατώρης, Business Applications Supervisor και Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, Head of Corporate Information Technology Dpt. της Pharmathen ΑΒΕΕ:

«Μέσω της λύσης Paperless Connect της Impact, η Pharmathen ΑΒΕΕ προχώρησε στην άυλη ηλεκτρονική αποστολή των τιμολογίων μας τόσο σε πελάτες του εξωτερικού όσο και σε ελληνικούς πελάτες, καθώς και στην ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών της. Η υλοποίηση του έργου αυτού βελτιστοποίησε την διαδικασία τιμολόγησης και εξυπηρέτησης των πελατών, ελάττωσε τον όγκο χαρτιού που καταναλώνεται σε άσκοπες εκτυπώσεις και θα μειώσει σημαντικά λειτουργικά κόστη, προωθώντας ακόμα περισσότερο την περιβαλλοντική ευθύνη του οργανισμού.»
Keywords
Τυχαία Θέματα