H Eset προστατεύει το Χαμόγελο του Παιδιού

Σταθερά στο πλάι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η ESET Hellas προσφέρει για έκτη συνεχή χρονιά άδειες της λύσης ESET Endpoint Antivirus.


Φέτος, οι ανάγκες σε «προστασία» μεταφράστηκαν σε 300 άδειες και η ESET με χαρά ανταποκρίθηκε στη χορήγηση τους, προκειμένου να θωρακιστούν

τα πολύτιμα δεδομένα και να επιτευχθεί η ασφαλής λειτουργία των υπολογιστικών συστημάτων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Όπως δήλωσε ο κ. Δήμης Στρούθος, Γενικός Διευθυντής ESET Ελλάδας και Κύπρου: «Η υποστήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού» δεν αποτελεί για εμάς μία αποσπασματική ενέργεια. Εδώ και έξι χρόνια, βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στον οργανισμό, προσπαθώντας από την πλευρά μας να ενισχύσουμε το έργο του. Ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό και ταυτόχρονα απαιτητικό, το οποίο υποστηρίζουμε, διασφαλίζοντας την προστασία των IT υποδομών του οργανισμού με ολοκληρωμένες και αναγνωρισμένες λύσεις».


Το ESET Endpoint Antivirus αποτελεί τη λύση της ESET για διαφύλαξη των εταιρικών δεδομένων με προστασία πολλαπλών επιπέδων, βασισμένη σε 25 χρόνια καινοτομίας στο χώρο της IT ασφάλειας. Η πολυβραβευμένη τεχνολογία antivirus και antispyware είναι σχεδιασμένη για ταχύτατη σάρωση και ταυτόχρονα χαμηλή κατανάλωση πόρων. Προστατεύει από ιούς και spyware εταιρίες κάθε μεγέθους, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες και λειτουργίες όπως η βασισμένη στο cloud σάρωση, ο έλεγχος συσκευών και η απομακρυσμένη διαχείριση των τερματικών.


Keywords
Τυχαία Θέματα