Που θα δείτε «ζωντανά» τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρουμπίν Καζάν

12:42 14/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Ένα μεγάλο ματς για τους φίλους του Ολυμπιακού ξεκινά σε λίγο. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε πολικές θερμοκρασίες τη Ρουμπίν Καζάν ενώ το ματς θα αναμεταδοθεί ζωντανά από το ANT1.
Αυτά για όσους έχουν πρόσβαση στην τηλεόραση τους. Οι υπόλοιποι που δεν έχουν πρόσβαση στην TV, επειδή πχ δουλεύουν ή δεν πιάνουν τον ΑΝΤ1,
μπορούν να καταφύγουν στο Web.

Εκτός από τη διεύθυνση της Web TV του ANT1 (http://www.antenna.gr/webtv/live, δεν ξέρουμε, ωστόσο, αν αναμεταδώσει το ματς) μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε διάφορα sites του Web που θα αναμεταδώσουν το ματς. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τα εξής:

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το sportlemon.tv. Εκεί θα βρείτε διάφορα links για την αναμετάδοση του αγώνα. Βέβαια σε κάθε περίπτωση σημειώστε ότι η ποιότητα εικόνας δεν θα είναι εν γένει καλή, ενώ μπορεί να εμφανιστούν συχνά κολλήματα .

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και τα ακόλουθα:

livetv.ru: Η έως τώρα καλύτερη εναλλακτική λύση του MyP2P.eu. Προσφέρει αρκετά streams για τα προγράμματα sopcast και TVU Player, αλλά και streams για τον browser. Βέβαια θα πρέπει να συμβιβαστείτε και στην ιδέα προβολής διαφημίσεων.
Freefootball: μόνο browser streamsΑυτή η web υπηρεσία δεν μας δίνει streams που χρειάζονται ειδικό πρόγραμμα για την εκτέλεση τους. Αντί αυτού η αναμετάδοση του αγώνα γίνεται απευθείας στον browser.
Aν τα παραπάνω δεν ...δουλέψουν δοκιμάζουμε την τύχη μας στο rojadirecta όπου μπορούμε να δούμε μια λίστα από online κανάλια που αναμεταδίδουν τους αγώνες. Πιθανόν να χρειαστεί επιπλέον να εγκαταστήσουμε τον κατάλληλο player όπως είναι το Veetle ή το SopCast.
Αν δεν βαριέστε δοκιμάστε επίσης τα fromsport.com, www.lshunter.tv, http://www.dailyfun4u.com/sport και www.3rdhalf.ws

Φυσικά υπάρχει και ο παραδοσιακός - και πιο επίπονος - τρόπος αναζήτησης μέσω του Google. Κάποια links μπορεί να μην λειτουργήσουν , ενώ μερικά δεν προσφέρουν καλή ποιότητα. Προτιμήσετε εκείνα που προσφέρουν τουλάχιστον 500Kbps bitrate - αν αυτό είναι εφικτό.
Φυσικά υπάρχει και η λύση απλά να ακούσετε τον αγώνα από τους πολυάριθμους ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν το πρόγραμμα του στο Internet. Μια καλή διεύθυνση που περιέχει τα σχετικά links θα βρείτε στο http://www.radiofono.gr/live.php

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα