Ποδοσφαιρική πανδαισία από τον ΟΤΕ ΤV

17:01 20/8/2014 - Πηγή: PC Nea
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV συνεχίζεται με ζωντανά αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, με πρωταγωνιστές τους καλύτερους αθλητές των πέντε Ηπείρων, κινηματογραφικές πρεμιέρες και βραβευμένες ταινίες, αλλά και τη λάμψη από το κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy.

Aναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Μίντιλαντ & Ζίμπρου-ΠΑΟΚ για τα πλει-οφ του Europa League, την Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 21.00, από τα OTE
SPORT 1HD & OTE SPORT 2HD. Πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα, απονομή του τίτλου του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης, που σηματοδοτεί και την έναρξη της Λα Λίγκα στην Ισπανία, το σούπερ φιλικό της ΑΕΚ με τη Ρόμα και η δεύτερη αγωνιστικής της Barclays Premier League με νέα κορυφαία ντέρμπι, συνθέτουν μέρος από το αθλητικό υπερθέαμα του ΟΤΕ TV.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της συνέχειας του προκλητικού Nymphomaniac του Λαρς Φον Τρίερ στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand, αλλά και η προβολή του ντοκιμαντέρ We Steal Secrets: The Story Οf WikiLeaks (Κλέβουμε μυστικά: Η Ιστορία του WikiLeaks), του βασισμένου στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Τζο Νέσμπο θρίλερ Κυνηγοί Κεφαλών και του βραβευμένου με 7 Όσκαρ Πέρα από την Αφρική με την Μέριλ Στριπ και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA. Μία από τις καλύτερες ταινίες του αδικοχαμένου Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 στα κινηματογραφικά 90s.

Στα highlights της εβδομάδας και η απονομή των φετινών βραβείων Emmy τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Αυγούστου, που θα καλύψει το E!HD με ζωντανή μετάδοση από το κόκκινο χαλί του Nokia Theatre στο Λος Άντζελες, αλλά και τα 2014 MTV Video Music Awards που θα μεταδοθούν από το MTV, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 20:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV στο: http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/programm/adsl
Keywords
Τυχαία Θέματα