Οθόνη 170 ιντσών από την Samsung

09:38 12/1/2016 - Πηγή: PC Nea
Η Samsung παρουσίασε τα πλέον φουτουριστικά σχέδιά της όσον αφορά στο μέλλον της τηλεόρασης στο πλαίσιο της CES 2016 στο Λας Βέγκας.
Τα βλέματα στράφηκαν στην αρθρωτή (modular) τεχνολογία οθονών, που επιτρέπει πολλαπλές οθόνες, διαφόρων μεγεθών και σχημάτων να «συνεργάζονται» προκειμένου να δημιουργούν μια πλήρως παραμετροποιήσιμου μεγέθους (customizable) οθόνη, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη και το υλικό το οποίο ο ίδιος επιθυμεί να παρακολουθεί.

Στην
Future TV Zone η εταιρεία παρουσίασε και τη μεγαλύτερη SUHD TV στον κόσμο, στις 170 ίντσες, που αξιοποιεί τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Η «μεταμορφωμένη» τηλεόραση μπορεί να αλλάζει το σχήμα της ανάλογα με το υλικό το οποίο προβάλλει: Αν ο χρήστης παρακολουθεί έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μια κινηματογραφική ταινία δράσης ή τις ειδήσεις, η τηλεόραση μπορεί να αλλάζει τις αναλογίες προκειμένου το υλικό να προβάλλεται καλύτερα στην οθόνη, «πηδώντας» από το 16:9 στο 21:9, απλά χωρίζοντας την οθόνη σε δύο κομμάτια και επανασυνθέτοντάς την στις πλευρές όταν ο χρήστης αποφασίζει να παρακολουθήσε wide screen video όπως σε μια ταινία.

www.skai.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα