Νέα προϊόντα AV από την Samsung

10:58 22/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Στο πλαίσιο του Samsung European Forum 2012, η Samsung Electronics ανακοίνωσε την παρουσία της για πρώτη φορά στην αγορά των premium audio dock προϊόντων στην Ευρώπη, αποκαλύπτοντας την επαναστατική καινοτομία της για κρυστάλλινο ήχο με ιδιότητες εφάμιλλες των premium συστημάτων ήχου.

Η Samsung
παρουσίασε επίσης τη νέα σειρά συστημάτων home theatre και Blu-ray players, προσφέροντας πιο πλούσιο και αυθεντικό ήχο σε κομψές και μοντέρνες συσκευές. Τα Premium Audio Dock Systems προσφέρουν πρωτόγνωρη ποιότητα ήχου στο σπίτι

Με την υβριδική τεχνολογία Vacuum Tube Amplifier της Samsung, το νέο DA-E750 Audio Dock αποτελεί το πρώτο σύστημα δύο υποδοχών (dual-dock) της εταιρείας για τους λάτρεις του ήχου υψηλής πιστότητας.

Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα συσκευών Samsung και Apple, συμπεριλαμβανομένων των GALASY S II, GALAXY Note, GALAXY Player, GALAXY Tab, iPhone και iPad, μέσω ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης. Συνδυάζοντας απαράμιλλη ποιότητα ήχου, ντυμένη σε μία καλαίσθητη συσκευή, το DA-Ε750 αποπνέει κομψότητα με γυαλιστερό φινίρισμα για να συνδυάζεται άψογα στη διακόσμηση του κάθε σπιτιού.

Το νέο Samsung DA-Ε750 είναι ένα σύστημα 2.1 καναλιών με ενσωματωμένο subwoofer συνολικής ισχύος 100 Watt. Προσφέρει υψηλή φορητότητα, υποστήριξη ασύρματης αναπαραγωγής των αρχείων ήχου, μέσω των λειτουργιών AllShare για τις Samsung GALAXY συσκευές, Airplay για τις Apple συσκευές ή μέσω Bluetooth. Επίσης, διαθέτει αναλογική (composite) θύρα εισόδου και μια θύρα USB για άμεση αναπαραγωγή αρχείων MP3, WMA και WAV, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει σύνδεση music player ή σκληρού δίσκου.

Παράλληλα, το κομψό Samsung DA-E650, αποτελεί ένα συνδυασμό υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας, καθώς προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και δύο υποδοχές (dual-dock) για σύνδεση με συσκευές Samsung GALAXY και Apple iOS. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης των μπαταριών των συγκεκριμένων συσκευών. Με συνολική ισχύ 40W και ενσωματωμένο subwoofer, το DA-E650 παρέχει δυναμικό ήχο εξαιρετικής ποιότητας.

Το DA-E650 διαθέτει είσοδο AUX, υποστηρίζει σύνδεση με συσκευές Bluetooth και αναπαραγωγή αρχείων MP3, WMA και WAV μέσω USB.

Το Home Entertainment System μετατρέπει το σπίτι σας σε κινηματογράφο

Η υβριδική τεχνολογία Vacuum Tube Amplifier της Samsung υποστηρίζεται επίσης στο HT-E6750W, τη ναυαρχίδα 7.1 καναλιών Blu-ray 3D Home Theater της Samsung. Με την τεχνολογία 3D Sound Plus της Samsung, το HT-E6750W προσφέρει πιο φυσικό, πλούσιο και αρμονικό ήχο υψηλής ευκρίνειας. Η τεχνολογία Crystal Amp Plus προσδίδει επιπλέον ισχύ στο σύστημα για κρυστάλλινο ήχο, ενώ το διπλό subwoofer υπόσχεται καλύτερο ήχο στις χαμηλές συχνότητες.

Τα ηχεία του HT-E6750W είναι από υαλονήματα (glass fiber) και συμβάλλουν στον κομψό και συνάμα λιτό σχεδιασμό του, καθώς παρέχουν μοναδική εμπειρία ήχου, χωρίς παραμορφώσεις. Η κομψή εμφάνιση του ενισχύεται από τις λυχνίες (vacuum tubes), που βρίσκονται τοπ
Keywords
Τυχαία Θέματα