Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1st Microsoft Summit 2015 από τη Microsoft Ελλάς

10:59 18/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Η Microsoft Ελλάς πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», το πρώτο ετήσιο συνέδριο, στο οποίο προσκεκλημένοι ήταν εκπρόσωποι εταιρειών από το δίκτυο συνεργατών της Microsoft Ελλάς.
Περισσότεροι από 600 παρευρισκόμενοι, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τη στρατηγική και το όραμα της εταιρείας, να εμπνευστούν από διακεκριμένους ομιλητές και να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμβάλλουν στην
επιτυχία των πελάτων τους.

Ξεκινώντας με μια θριαμβευτική είσοδο του συγκροτήματος Batala Atenas που με τους ρυθμούς των κρουστών ξεσήκωσε τον κόσμο σε χειροκροτήματα, την εκδήλωση άνοιξε ο Ευάγγελος Χρυσοχόος, Εμπορικός Διευθυντής της Microsoft Ελλάς, ο οποίος μίλησε για τον «Συνεργάτη του Μέλλοντος», παρουσιάζοντας νέα μοντέλα συνεργασίας και εξυπηρέτησης των πελάτων μέσα από τις cloud υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία. Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε η Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς, η οποία αναφέρθηκε στην αλλαγή που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο και στο ρόλο που διαδραματίζει η εξέλιξη της τεχνολογίας αναφερόμενη σε επίκαιρα παραδείγματα που σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας εποχής. Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης, ήταν ο Don Gratham, Πρόεδρο της Microsoft για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη ο οποίος, εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί η Microsoft να βοηθήσει τους συνεργάτες να αναπτυχθούν υπογραμμίζοντας κυρίως την αλλαγή που βιώνει και καθοδηγεί η εταιρία, και τα αποτελέσματα που έχει επιφέρει τον τελευταίο χρόνο.

Οι προσκεκλημένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Ben Gower, CEO της Perspicuity Ltd, ο οποίος μοιράστηκε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη δημιουργία της επιτυχημένης επιχείρησης του, η οποία είναι εξολοκλήρου βασισμένη στο Cloud. Τέλος, την παράσταση έκλεψε o Mark Gallagher, Managing Director της CMS Motor Sport Ltd, media commentator στη Formula One, συν-ιδιοκτήτης του Status Grand Prix και διεθνώς αναγνωρισμένος motivational ομιλητής, μέσα από ενδιαφέροντα παραδείγματα τόνισε τη σημασία επιχειρηματικών αξιών όπως είναι η ηγεσία, η ομαδικότητα και η αλλαγή.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τα βραβεία Partner Excellence Awards της Microsoft, με τα οποία η εταιρία ανέδειξε τους πιο καινοτόμους συνεργάτες της, στις κατηγορίες “Sell it Right Motion”, “Joint execution”, “Customer Satisfaction” και “Selling out of comfort zone”. Απονεμητές των βραβείων ήταν οι Κώστας Θεοδωδόπουλος, Head of Product marketing & Innovation Enterprise Customers της Vodafone, Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager Greece, Cyprus & Malta, MasterCard Europe, Βασίλης Ζωγράφος, CEO της Interworks, Αντώνης Σταματόπουλος, VAD Sector Product Marketing Manager της Info Quest Technologies, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου , Γενικός διευθυντής της Oktabit και ο Σπύρος Κουρμούσης, Γενικός Διευθυντής της Enet Solutions-Logicom.

Το Microsoft Summit πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ. Xρυσός Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Vodafone, Μεγάλοι Χορηγοί οι εταιρίες ATCOM, Dell, HP, Info Quest Technologies, Intel, Interworks, Logicom, Mastercard, Metlife, Oktabit και χορηγοί επικοινωνίας οι εκδόσεις Channel Partner, Netweek & Netfax και sepe.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα