Vodafone: Νέα προσφορά δωρεάν επικοινωνίας ενόψει Χριστουγέννων

Μέσω της νέας προσφοράς, o συνδρομητής Κινητής Vodafone ή/και Σταθερής Vodafone Home λαμβάνει χωρίς χρέωση 1.500 λεπτά ομιλίας (για κλήσεις προς εθνικά σταθερά ή/και εθνικά κινητά), από το κινητό του ή/και το σταθερό του αντίστοιχα. Η χρήση των παραπάνω μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εντός Ελλάδας
και δεν ισχύει κατά τη διάρκεια περιαγωγής. Η προσφορά ισχύει για το χρονικό διάστημα από 25 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 00:00 έως και 31 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 23:59.

Για τους συνδρομητές Κινητής Vodafone η προσφορά ενεργοποιείται με αποστολή δωρεάν SMS της λέξης “Χ” στο 1339 για όλους τους συνδρομητές Κινητής Vodafone. Επιπλέον, για τους συνδρομητές Καρτοκινητής Vodafone, η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί εναλλακτικά καλώντας το 1252 (επιλογή 0). Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2015. Επιτρέπεται μόνο μία ενεργοποίηση της προσφοράς ανά συνδρομητή. Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για όλη τη διάρκεια της προσφοράς, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας από την προσφορά.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 235 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα