Με 1.000 επιχειρήσεις στο cloud η SoftOne

09:37 12/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών και την παρατεταμένη οικονομική ύφεση, η SoftOne κατάφερε να συνεχίσει για τρίτη, διαδοχικά χρονιά την ανοδική της πορεία και τους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας 20% αύξηση του τζίρου για το οικονομικό έτος 2013.

Η SoftOne, η πρώτη ελληνική εταιρεία που παρείχε τη δυνατότητα μηχανογράφησης στο cloud
αξιοποιώντας την πλατφόρμα Microsoft Windows Azure, με γνώμονα τις απαιτήσεις της σύγχρονης «ανοικτής επιχείρησης», εισήγαγε το 2013 στην αγορά του Business Software την πρωτοποριακή έκδοση λογισμικού “Soft1 Open Enterprise Edition”. Με πρωτοποριακές Web και Mobile εφαρμογές, όπως το myCustomer, Soft1Web360, B2B, Web Report και παρέχοντας στις σύγχρονες επιχειρήσεις την δυνατότητα να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας τους, η νέα έκδοση λογισμικού αριθμεί ήδη περισσότερες από 1.000 εγκαταστάσεις στο cloud.

Ιδιαίτερη συνεισφορά στη θετική πορεία της SoftOne έχει διαδραματίσει η δραστηριότητά της στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η έναρξη λειτουργίας του υποκαταστήματος στη Ρουμανία εντός του 2013 -επένδυση συνολικού ύψους 1 εκ. ευρώ- προσέφερε τη δυνατότητα διεύρυνσης του δικτύου συνεργατών της εταιρείας με ιδιαίτερες προοπτικές εξέλιξης για το μέλλον.

Οι στρατηγικές επιλογές της SoftOne είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση του συνολικά εξυπηρετούμενου αριθμού επιχειρήσεων κατά 30%, υπερβαίνοντας πλέον τις 12.000, γεγονός που, σε συνδυασμό με το μηδενικό δανεισμό της εταιρείας, οδήγησε σε εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας σε πωλήσεις λογισμικού παρουσίασε σημαντική αύξηση, κλείνοντας για το οικονομικό έτος 2013 στα 5 εκ. ευρώ, ενώ ανάλογη ήταν και η άνοδος του δείκτη EBIΤDA, ο οποίος ενισχύθηκε κατά 50%.

newmoney.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα