Darkfall Unholy Wars: Έλεγχος περιοχών και νέα εφέ καιρού

23:50 11/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Aventurine, εταιρεία ανάπτυξης του PvP MMORPG Darkfall Unholy Wars, ανακοινώνει δύο νέα patches που προστέθηκαν σε διάστημα δύο εβδομάδων στο παιχνίδι και που υλοποιούν αλλαγές τόσο στην εμφάνιση του παιχνιδιού όσο και στο gameplay.

Βίντεο
ελέγχου περιοχών
Στο τελευταίο patch που μόλις κυκλοφόρησε, το Darkfall Unholy Wars εστιάζει στην endgame εμπειρία των παικτών με νέα χαρακτηριστικά ελέγχου περιοχών. Στόχος του παιχνιδιού είναι ως γνωστόν το sandbox PvP, οι μαζικές μάχες και η στρατηγική. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι πέρα από την κατάληψη μιας Clan city, το gameplay εκτείνεται ένα βήμα παραπάνω:

Με το patch αυτό το Darkfall εισάγει το "Territory Control". Κάθε περιοχή διαθέτει Clan City, Villages ή ακόμα και Sea Fortress. Οι Clans που θα καταλάβουν όλα τα control points μιας περιοχής αποκτούν τον πλήρη έλεγχό της. Αυτό σημαίνει οπτικές ενδείξεις στο χάρτη για το ποιες Clans έχουν ποιες περιοχές. Πέραν αυτού, οι Clans κερδίζουν bonus και συγκεκριμένα buffs για τα Clan members τους και τις συμμαχικές Clans. Τα buffs προσδίδουν μεγαλύτερο regeneration στα Prowess points, υψηλότερο ποσοστό στα drops σπάνιων αντικειμένων ή μέχρι και περισσότερο gold. Σε περίπτωση κατάληψης γειτονικών περιοχών τότε τα buffs γίνονται "stack" και αυξάνονται! Αυτό σημαίνει ότι οι Clans θα επιχειρούν στο εξής περισσότερά Sieges προς τις πλησιέστερες προς αυτούς Clan cities.

Feat window
Μία πολύ σημαντική αλλαγή που θα ενθουσιάσει τους νέους παίκτης είναι το ολοκαίνουργιο feat window. Τα feats είναι αντίστοιχα των quests και με το νέο παράθυρο κάθε παίκτης μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο των αποστολών που έχει ολοκληρώσει, έχοντάς τες κατηγοριοποιημένες και αποσαφηνισμένες. Προστέθηκαν επίσης PvE feats συγκεκριμένου χρόνου, όπως ημερήσια ή εβδομαδιαία.

Levy Collector
Πρόκειται για έναν μηχανισμό στη μορφή μιας bank, που βρίσκεται έξω από κάθε Clan city και συγκεντρώνει ένα ποσοστό από το loot που κερδίζεται στην εκάστοτε περιοχή (από τέρατα που σκοτώνονται ή απ' την κατάληψη ενός Village). Όταν ο Levy Collector γεμίσει τότε και μόνο οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να προσέλθει και να συλλέξει όλο το loot που έχει παραχθεί.

Νέα weather effects
Σε πρόσφατο patch του Darkfall Unholy Wars, προστέθηκαν επίσης ρεαλιστικά εφέ καιρού στον κόσμο του Agon. Το χιόνι και η βροχή επηρεάζουν τα πάντα γύρω σας οπτικά, από το περιβάλλον μέχρι τα τέρατα και τους χαρακτήρες σας. Δείτε το τελευταίο μας βίντεο για να πάρετε μια ιδέα για τις νέες αλλαγές.

Επιπλέον, με την προσθήκη του Clan Market, οι παίκτες μπορούν να πουλήσουν και να αγοράσουν αντικείμενα στις Clan cities ή να τις αξιοποιήσουν ως αγορά για τις συναλλαγές τους. Οι Clan leaders μπορούν να ορίσουν δικαιώματα για κάθε μέλος, ανάλογα με το rank του, σε ένα σύστημα παρόμοιο με αυτό των Clan banks. Το update του Μαρτίου περιέχει επίσης μάσκες τις οποίες φοράτε στον χαρακτήρα σας για να...τρομάξετε φίλους και εχθρούς. Τέλος, προστέθηκαν ορισμένα οπτικά εφέ σε βασικά τέρατα του παιχνιδιού και πάνω από 30 διορθώσεις σε θέματα του Graphical User Interface. Για μια πλήρη λίστα των patch notes του Μαρτίου μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Ένας χρόνος Darkfall
Το Darkfall Unholy Wars έχει αναπτύξει 9 patches τους τελευταίους 4 μήνες και πάνω από 30 στον ένα χρόνο παρουσίας του. Οι πιο σημαντικές προσθήκες των τελευταίων patches ήταν το αναβαθμισμένο σύστημα chat, η δυνατότητα για Duel και το epic dungeon "Sinspire Cathedral" τον Δεκέμβριο, με δύο νέα bosses, τον Erodach και τον Sir Davosh. Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα patches μπορείτε να βρείτε στον τομέα News του forum μας. Μαζί με το σύστημα των Duels διεξήχθη και το πρώτο τουρνουά 2vs2 από τον Twitch.tv broadcaster FroxerBBQ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχεετικά με την Aventurine
Η Aventurine S.A. είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης που εδρεύει στην Αθήνα. Το Darkfall Online κυκλοφόρησε το 2009 και ήταν το πρώτο της video game. Το sequel του, Darkfall Unholy Wars, λανσαρίστηκε στις 16 Απριλίου 2014. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο: http://www.aventurine.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα