Η hellas online “αγκαλιάζει” 52 πολύτεκνες οικογένειες αριστούχων μαθητών

10:45 20/4/2011 - Πηγή: PC Nea
H hellas online, ως ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα αλλά παράλληλα και ως ένας ενεργός εταιρικός πολίτης συνεχίζει την υποστήριξή της προς τον ΜΚΟ Κοινωνικής Φροντίδας “Θεόφιλος” για τη στήριξη πολύτεκνων οικογενειών.

Από φέτος το Πάσχα οι οικογένειες 40 αριστούχων μαθητών από όλη την Ελλάδα
θα απολαμβάνουν δωρεάν τις ετήσιες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της hellas online μέσα από τα πακέτα double play της εταιρίας, ενώ άλλοι 12 αριστούχοι θα έχουν δωρεάν παροχή internet και από ένα laptop.

Η επιλογή των αριστούχων μαθητών έγινε μέσα από κλήρωση ανάμεσα σε 360 περίπου αριστούχους, πρωτοετείς πλέον φοιτητές, από όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πασχαλινής εκδήλωσης του «Θεόφιλου» στις εγκαταστάσεις του ΜΚΟ στην Αθήνα την Κυριακή των Βαΐων.

Ο Πρόεδρος του ΜΚΟ “Θεόφιλος”, κ. Γιάννης Ναυπλιώτης, δήλωσε «Εκ μέρους της Γ.Σ. του Θεόφιλου και των 900 πολύτεκνων οικογενειών με 3.600 παιδιά που στηρίζουμε σ’ όλη την Ελλάδα ευχαριστούμε από καρδιάς την hellas online για την προσφορά τους και τη στήριξή τους στην πολύτεκνη οικογένεια». Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της hellas online κα Χριστίνα Γερονικόλα ανέφερε ότι η hellas online, συνεπής στην υπεύθυνη κοινωνική προσφορά της, προσπαθεί να σταθεί δίπλα στην κάλυψη καθημερινών αναγκών της πολύτεκνης οικογένειας και να βοηθήσει τη νέα γενιά που κοπιάζει για ένα καλύτερο μέλλον.»



ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα