Η επαναστατική τεχνολογία LG TurbowashΤΜ έρχεται να θέσει νέα δεδομένα στην πλύση

14:20 19/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Η επαναστατική τεχνολογία TurboWash™ της LG Electronics (LG) θέτει νέα δεδομένα στην πλύση των ρούχων, αφού προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθαριότητας, ολοκληρώνοντας έναν κανονικό κύκλο πλύσης σε λιγότερο από μία ώρα , εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και νερό.
Χάρη στο σύστημα ‘Jet Spray’ που ψεκάζει το νερό κατευθείαν πάνω στα ρούχα, η πλύση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και το ξέβγαλμα ακόμα πιο αποτελεσματικά, για πεντακάθαρα ρούχα
σε 59 μόλις λεπτά, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση!

Η αποκλειστική τεχνολογία TurboWash™ της LG είναι ιδανική για τους πολυάσχολους χρήστες, που οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς τους προστάζουν ταχύτητα και επιδόσεις σε κάθε εργασία. Το σύστημα ‘Jet Spray’ που ενσωματώνει η τεχνολογία TurboWash™, ψεκάζει μικρά σωματίδια νερού πάνω στα ρούχα κατά τη διάρκεια των ταχύτερων στροβιλισμών του κάδου, ώστε το ξέβγαλμα να γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η τεχνολογία TurboWashTM εξοικονομεί όχι μόνο χρόνο, αλλά και ενέργεια και νερό, διατηρώντας την απόδοση της πλύσης, και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως 15% και την κατανάλωση νερού έως 40%3. Με υψηλή ενεργειακή απόδοση κλάσης έως Α+++ -40%, τα πλυντήρια της LG συμβάλλουν ταυτόχρονα και στη προστασία του περιβάλλοντος.
Τα νέα πλυντήρια ρούχων της LG διαθέτουν και την τεχνολογία 6 Motion Direct Drive η οποία προσφέρει υψηλή απόδοση πλύσης και φροντίδας, με λιγότερες φθορές, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό κινήσεων του κάδου ανάλογα με το πρόγραμμα πλύσης που έχει επιλεχθεί. Σε συνδυασμό με την ελεγχόμενη ταχύτητα στυψίματος και την ικανότητα του κάδου να περιστρέφεται δεξιόστροφα και αριστερόστροφα, βελτιώνεται η απόδοση, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική καθαριότητα και φροντίδα σε κάθε πλύση. Ταυτόχρονα, ο κινητήρας Inverter Direct Drive της LG προσφέρει σταθερότητα, αντοχή και λιγότερες δονήσεις και θόρυβο κατά την πλύση και το στέγνωμα. Η εξαιρετική αξιοπιστία του κινητήρα των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της LG διαθέτει πιστοποίηση από την γερμανική ένωση VDΕ. Συγκεκριμένα, η VDE πιστοποίησε τον κινητήρα σε 20 χρόνια διάρκειας ζωής ή 5.000 κύκλους πλύσης, ενώ η LG προσφέρει πρόγραμμα 10-ετούς εγγύησης, διασφαλίζοντας περαιτέρω τη λειτουργία του.
Τέλος, μια σειρά από εξαιρετικές λειτουργίες κάνουν το πλύσιμο των ρούχων ακόμα πιο αποτελεσματικό και προσαρμοσμένο στις αυξημένες ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Η προηγμένη τεχνολογία της LG TrueSteam™, την οποία διαθέτουν κάποια μοντέλα της σειράς πλυντηρίων ρούχων με τεχνολογία TurboWash™, βοηθά στη μείωση των αλλεργιογόνων έως και 99,9% και αποστειρώνει τα ρούχα από τα βακτήρια, ενώ η λειτουργία Steam Refresh™ φρεσκάρει τα ρούχα σε μόλις 20 λεπτά. Η τεχνολογία Near Field Communication (NFC) δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κατεβάσει νέα επιπλέον προγράμματα πλύσης, όπως Βαμβακερά, Παιδική Φροντίδα και Χαμηλές Θερμοκρασίες ανάλογα με τις ανάγκες της φάσης ζωής που βρίσκεται.
Τα νέα πλυντήρια της LG τεχνολογίας TurboWashTM είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, προσφέροντας καινοτομία για μια καλύτερη ζωή!
Keywords
Τυχαία Θέματα