Η Samsung παρουσιάζει τις νέες λύσεις στον κλιματισμό

06:05 12/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Samsung Electronics παρουσιάζει τέσσερις νέες σειρές κλιματιστικών, τις P-Series (Maldives), T-Series (Boracay), Y-Series (Jungfrau Premium) και τη ναυαρχίδα της εταιρίας την K-Series (Jungfrau Flagship), που διακρίνονται για την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα του αέρα που προσφέρουν.

Οι σειρές κλιματισμού Inverter K-Series (Jungfrau), Y-Series (Jungfrau Premium), P-Series (Maldives), διαθέτουν την τεχνολογία Smart Inverter, η οποία διατηρεί την
επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο χωρίς να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται συνεχώς ο συμπιεστής του κλιματιστικού. Έτσι, εξοικονομείται περισσότερη ενέργεια. Επιπλέον, η σειρά K (Jungfrau Flagship), χαρακτηρίζεται από τον κορυφαίο συντελεστή απόδοσης COP 5.2, και εξοικονομεί έως και 80% περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια σε σχέση με ένα συμβατικό κλιματιστικό

Οι νέες σειρές κλιματιστικών περιλαμβάνουν το ενισχυμένο σύστημα καθαρισμού Double Cleaning της Samsung, το οποίο καθαρίζει τον αέρα σε δύο στάδια. Αρχικά, το Full High Density φίλτρο απομακρύνει έως και 90% των σωματιδίων σκόνης.

Στη συνέχεια, ο προηγμένος ιονιστής S-Plasma, σε συνδυασμό με το ισχυρό αντιαλλεργιακό φίλτρο, επιδρά ακόμη και στα μικρότερα σωματίδια σκόνης και ιών, μετατρέποντάς τα σε αβλαβείς υδρατμούς. Το S-Plasma Ion είναι πιστοποιημένο από διεθνής οργανισμούς για την αποτελεσματικότητά του ενάντια στους ιούς (Η1Ν1, Γρίπη τύπου Α, SARS, Γρίπη των Πτηνών ) και μπορεί να καθαρίσει αέρα όγκου άνω των 19.16 m3 σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα (≈ 4m 3 ).

Η σειρά κλιματισμού on-off T-Series (Boracay), χάρη στη τεχνολογία Smart Saver, ελαχιστοποιεί το χρόνο που χρειάζεται για να δροσίσει ο χώρος, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια σε σχέση με ένα συμβατικό κλιματιστικό.

Επιπλέον, όλες οι σειρές χάρη στη λειτουργία “good’sleep”, επιτρέπουν στον χρήστη να απολαμβάνει ένα ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον, διατηρώντας ταυτόχρονα την ιδανική θερμοκρασία και υγρασία στο χώρο. Στη λειτουργία ‘good'sleep, τα κλιματιστικά της Samsung, καταναλώνουν μέχρι και 36% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τους συμβατικούς τρόπους λειτουργίας.

Τέλος, οι σειρές K, Y-Series διαθέτουν τις τεχνολογίες 3D Wind & Wide Twin Blade της Samsung, διαχέοντας ομοιόμορφα τον αέρα στο χώρο και προσφέροντας ένα δροσερό περιβάλλον σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα διαθέτουν:

- Ευρύτερη κάλυψη 120° μοιρών –Διευρύνουν την κάλυψη του χώρου έως τις 120 μοίρες. Αυτή η βελτίωση της διανομής του αέρα επιτρέπει στους χρήστες να αισθάνονται άνετα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

 -Κάθετη ροή 90 μοιρών – Παροχή του αέρα σε κλίση έως και 90°, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα σημαντικό για τη αποτελεσματική θέρμανση του χώρου.

- Εμβέλεια 13 μέτρων – Διαχέουν τον αέρα σε μεγαλύτερη απόσταση, προσφέροντας μεγαλύτερη κάλυψη ψύξης.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα