Support 360°: ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης από τον Κωτσόβολο

22:10 10/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Παρουσιάστηκε σήμερα το Support 360°, ένα ολοκαίνουριο brand που καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών για την παράδοση, υποστήριξη, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών τους συσκευών.


Με τη δύναμη της Κωτσόβολος, της Νο1 αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, το νέο brand αγκαλιάζει όλες τις δραστηριότητες της αλυσίδας σε επίπεδο after sales service δίνοντας μια νέα,
ολιστική διάσταση στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά παρουσιάζεται ένα τόσο ολοκληρωμένο brand υπηρεσιών για όλες τις κατηγορίες προϊόντων το οποίο περιλαμβάνει 6 βασικούς άξονες:

o την ολική υποστήριξη και προστασία όλων των συσκευών με την υπηρεσία Total Support και επιπλέον προστασία για τα κινητά τηλέφωνα και τα GPS με την υπηρεσία Safe Mobile & GPS
o την άμεση παράδοση κατ’ οίκον
o τη σωστή εγκατάσταση
o την κατάλληλη συντήρηση
o την επισκευή και
o τις εξειδικευμένες Υπηρεσίες Υπολογιστών

Αυτό που κάνει το Support 360° να ξεχωρίζει είναι ότι αρκετές από τις υπηρεσίες που παρέχει είναι διαθέσιμες και για προϊόντα που δεν έχουν αποκτηθεί από την αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος.

Μέχρι το τέλος Μαΐου, σε 23 καταστήματα Κωτσόβολος θα βρίσκονται ειδικά σηματοδοτημένα σημεία, τα Support 360 corners, στα οποία οι καταναλωτές μπορούν να ζητούν πληροφορίες και να αποκτούν σε τυποποιημένη μορφή τις υπηρεσίες ή τον συνδυασμό υπηρεσιών που χρειάζονται. Σε 15 από αυτά τα καταστήματα, θα υπάρχει εργαστήριο και τεχνικός ο οποίος θα κάνει επί τόπου τεχνικό έλεγχο στις συσκευές ενώ στα Support 360 corners των υπόλοιπων 8 καταστημάτων οι καταναλωτές θα μπορούν να παραδίδουν τις συσκευές που θέλουν να προωθήσουν για έλεγχο και επισκευή.

Επιπλέον, επίσης μέχρι το τέλος του μήνα, σε όλα τα καταστήματα τις αλυσίδας -και τα franchise- θα υπάρχει ειδική σήμανση και επικοινωνιακό υλικό ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν και να αγοράσουν τις υπηρεσίες του Support 360° .

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου, πρωτοποριακού brand, ο κ. Chris Matthews, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons South East Europe, δήλωσε: «Το Support 360 είναι το πιο πλήρες, το πιο ολοκληρωμένο brand υπηρεσιών υποστήριξης στην αγορά. Είμαστε περήφανοι που γινόμαστε εμείς η πρώτη αλυσίδα που προσφέρει κάτι τέτοιο στον Έλληνα καταναλωτή και όχι μόνο στον πελάτη των καταστημάτων μας. Η παρουσίαση του Support 360° αποτελεί συνέχεια του δυναμικού επενδυτικού μας προγράμματος ύψους €15 εκατομμυρίων που ανακοινώσαμε πέρυσι, κι αποτελεί άλλη μία καινοτομία μας που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών και εν τέλει να κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη».

Η εταιρεία Brandexcel επιμελήθηκε τη συνολική δημιουργία του νέου brand Support 360, όνομα, λογότυπο και εφαρμογές.


ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα