Η On Telecoms απαντά στην κρίση

16:41 8/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Η On Telecoms κάνει τη χρήση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ακόμα πιο προσιτή σε όλους, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, με τις νέες μοναδικές προσφορές Τηλεφωνίας και Double Play.
Έτσι, στο πρόγραμμα On Telephony Unlimited
GR, μόνο με 15,25 € το μήνα, όσα δηλαδή πληρώνετε αλλού μόνο για το πάγιο της γραμμής, έχετε Απεριόριστες Αστικές και Υπεραστικές κλήσεις, καθώς και κλήσεις σε 43 διεθνείς προορισμούς με αστική χρέωση.

Επίσης, μόνο με 4,65 € επιπλέον, μπορείτε να έχετε ΚΑΙ Απεριόριστο ADSL Internet. Για πρώτη φορά προσφέρεται πρόγραμμα Double Play με Απεριόριστη Τηλεφωνία και Απεριόριστο Internet σε τιμή χαμηλότερη από 20 €. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα On Double Play 8 GR προσφέρει Απεριόριστες Αστικές και Υπεραστικές κλήσεις και Απεριόριστο ADSL Internet έως 8 Mbps, μόνο με 19,90 € το μήνα.

Στα κύρια οφέλη του προγράμματος περιλαμβάνονται επίσης ο δωρεάν ασύρματος εξοπλισμός (Wi-Fi ADSL2+ router) και κλήσεις σε 43 διεθνείς προορισμούς με αστική χρέωση.

Οι νέες προσφορές της On Telecoms ισχύουν για νέες αιτήσεις έως τις 30 Νοεμβρίου 2011. Για αιτήσεις ή περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 13801 ή μπείτε στο www.on.gr

- Οι προσφορές ισχύουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

- Έλεγχος διαθεσιμότητας υπηρεσιών στο www.on.gr .

- Οι τιμές των προσφορών ισχύουν για τους 6 πρώτους μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Από τον 7ο μήνα, η χρέωση θα γίνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο.

- Η προσφορά προϋποθέτει 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία.

- Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα