Η ORTHOLOGY LTD ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του NetOp Vision

13:31 23/4/2013 - Πηγή: PC Nea
Οι εταιρείες Orthology Ltd (www.Orthology.gr) και Akeydor Limited (www.Akeydor.com), εταιρείες διανομής έξυπνου επιχειρηματικού λογισμικού το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες των εκπαιδευτικών για τη διαχείριση μίας τάξης (generation classroom management), ανακοινώνουν την διάθεση της νέας δυναμικής έκδοσης του NetOp Vision Pro έκδοση 8. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει ανανεώσεις στον τομέα της υποστήριξης
Smartphone και Android συσκευών.

Τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης έχουν ως ακολούθως:

-Οι καθηγητές έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία ‘Demo’ για να μοιραστούν την οθόνη τους με οποιαδήποτε συσκευή έχει ο μαθητής στη διάθεση του.

-Οι υποστηριζόμενες συσκευές περιλαμβάνουν iPads, Androids, Chromebooks, Macs, PCs και οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχει τη λειτουργικότητα της περιήγησης στο Ιnternet (Web browser).

-Η διδασκαλία μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε σημείο μέσα στην τάξη με το Vision Mobile, τη νέα εφαρμογή για τους δασκάλους που δίνει την πλήρη ισχύ του υπολογιστή στο iPad.

-Προσαρμογή προβολής της τάξης: ο δάσκαλος μέσω της έξυπνης συσκευής του μπορεί να οργανώσει και αναδιατάξει τον τρόπο προβολής της τάξης ανάλογα με το που κάθονται οι μαθητές του.

-Οι μαθητές έχουν την δυνατότητα προβολής της οθόνης του δασκάλου στην δική τους οθόνη, ενώ εκείνος μπορεί να ‘κλειδώσει’ το πληκτρολόγιο και το ποντίκι τους.

Πληροφορίες που αφορούν την αδειοδότηση του Netop

Οι νέες εκδόσεις είναι διαθέσιμες από την Akeydor και την Orthology στους χρήστες του Netop Vision με υφιστάμενο ετήσιο πρόγραμμα “Netop Advantage Program” το οποίο προσφέρει υποστήριξη και δωρεάν εκδόσεις στους χρήστες των προγραμμάτων. Οι χρήστες προηγούμενων εκδόσεων θα πρέπει να προμηθευτούν την ανανέωση και τους νέους κωδικούς της εγκατάστασης.
Keywords
Τυχαία Θέματα