Η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. βελτιώνει την εμπειρία των πελατών της με τη λύση Entersoft Business Suite® της Entersoft

20:07 22/4/2013 - Πηγή: PC Nea
O όμιλος εταιρειών ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. επέλεξε την ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών της Entersoft για την αγορά Μεταφορών και Logistics, για να προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες στους πελάτες του.

Στόχος του ομίλου ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ είναι η αναβάθμιση και η ολοκληρωμένη διαχείριση του συνόλου των διαδικασιών στις οικονομικές λειτουργίες, αλλά και στην οργάνωση και παρακολούθηση των τμημάτων πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών για τους τομείς Cargo-Groupage,
Οικοσκευής, Relocation (υπηρεσίες μετεγκατάστασης), των εκθέσεων και της ειδικής μεταφοράς έργων τέχνης μεταξύ άλλων.

Με το νέο λογισμικό, ο όμιλος θα υποστηρίξει τις σύνθετες λειτουργίες του για άμεση καταγραφή, πρόσβαση και συντονισμό στις επικοινωνίες των τμημάτων πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, την εκτίμηση και προ-κοστολόγηση καθενός έργου, την αυτοματοποίηση των ενεργειών που ακολουθούνται - ενδοεταιρικά και διεταιρικά, με τις συνεργαζόμενες εμπορικές και μεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό - την αυτοματοποιημένη δημιουργία, αποστολή και διαχείριση των εγγράφων που απαιτούνται, έως την κοστολόγηση και τον τελικό απολογισμό κάθε έργου.

Η βέλτιστη πρόσβαση στα δεδομένα, η διαχείριση της πληροφορίας και οι νέες δυνατότητες οργάνωσης και αυτοματοποίησης των διαδικασιών, δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον διαχείρισης που εκτιμάται ότι θα συμβάλλει στη μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης και στην αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών, προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία για τους πελάτες της ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ.

Η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον κλάδο των χερσαίων μεταφορών και logistics με τοπικές και διεθνείς δραστηριότητες στην Ελλάδα, την Κύπρο, τα Βαλκάνια, την Τουρκία κ.α. Με ένα εκσυγχρονισμένο Κέντρο Logistics 42.000m2 στην Ελευσίνα και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα Βοιωτίας, η εταιρεία αποτελεί τον μεγαλύτερο διαχειριστή 3PL στην Ελλάδα με συνολική στεγασμένη επιφάνεια 100.000 τ.μ. και περισσότερους από 700 εργαζομένους.

Στα άμεσα σχέδια του ομίλου είναι η επέκταση της βασισμένης στο EntersoftBusinessSuite® λύσης στις θυγατρικές εταιρείες του στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η OrbitCouriers, αποκλειστική αντιπρόσωπος της FedEx, αλλά και σε αυτές σε Κύπρο, Λίβανο, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Με την ολοκλήρωση του έργου, το λογισμικό θα υποστηρίζει τις καθημερινές διαδικασίες για έως και 400 χρήστες σε 8 εταιρείες του Ομίλου και 6 χώρες, αναγάγοντας τη λύση στην πιο εξειδικευμένη και πλήρη στην αγορά των Μεταφορών και Logistics.

Το Entersoft Business Suite® θα διασυνδεθεί με τον Ευρωπαϊκό Φορέα System Alliance Europe «SAE», ο οποίος λειτουργεί σε 27 χώρες και παρέχει πλατφόρμα συναποστολών για συνεργατικές μεταφορές. Η διασύνδεση αυτή θα προσφέρει καλύτερη οργάνωση, ταχύτερη διαχείριση και παρακολούθηση των αποστολών.
Keywords
Τυχαία Θέματα