Η Nokia επιταχύνει το ταξίδι στο διαδίκτυο με τη νέα σειρά Asha Touch

19:44 11/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Nokia προχωρά ένα βήμα παραπέρα στη στρατηγική της να συνδέσει το επόμενο δισεκατομμύριο ανθρώπων αποκαλύπτοντας τη νέα οικογένεια κινητών Asha Touch, η οποία προσφέρει την εμπειρία της οθόνης αφής σε χαμηλότερη τιμή.
Τα τρία καινούρια μοντέλα – το Nokia Asha 305, το Nokia Asha 306 και το
Nokia Asha 311 – εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη οικογένεια Asha, η οποία παρουσιάστηκε αρχικά τον Οκτώβριο του 2011.

Σήμερα, υπάρχουν 10 συσκευές Asha διαθέσιμες σε περισσότερες από 130 χώρες, παρέχοντας στους νέους, εξωστρεφείς καταναλωτές μία επιλογή κινητών που ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής τους.

Αυτές οι πιο πρόσφατες συσκευές έχουν σχεδιαστεί να παρέχουν μία πλούσια, smartphone-like εμπειρία στους καταναλωτές οι οποίοι θέλουν να απελευθερωθούν από τα υπερβολικά κόστη της κατανάλωσης δεδομένων και την μικρή διάρκεια της μπαταρίας. Τα Nokia Asha 305, Asha 306 και Asha 311 προσφέρουν μία νέα user interface εμπειρία αφής, συνδυάζοντας την αποδεδειγμένα εύκολη στη χρήση τεχνολογία της Nokia με την καινοτομία του ψηφιακού σχεδιασμού που ταιριάζει κατάλληλα σε αυτό τον σκοπό.

Το όμορφο Nokia Asha 311 είναι μία γρήγορη και εύκολη συσκευή με οθόνη αφής, 3.5G χωρητικότητα και επεξεργαστή 1GHz για μία σπουδαία εμπειρία Internet. Το λαμπερό και μοντέρνο Nokia Asha 305 είναι ένα διασκεδαστικό και οικονομικό κινητό, το οποίο διαθέτει την αποκλειστική, εύκολη στην εναλλαγή dual SIM, ενώ το Nokia Asha 306, είναι μία συσκευή με μία κάρτα SIM και αποτελεί την πιο οικονομική Wi-Fi συσκευή της Nokia μέχρι σήμερα.

«Με τη διάθεση των κινητών Asha Touch στην αγορά, ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά να πραγματοποιήσουμε τη δέσμευσή μας να συνδέσουμε το επόμενο δισεκατομμύριο χρηστών σε όλο τον κόσμο» δήλωσε η Mary T. McDowell, Nokia's executive vice president for Mobile Phones.

«Αυτές οι συσκευές προσφέρουν αυτό που εκτιμούν περισσότερο οι νέοι άνθρωποι της πόλης – μία πολύ όμορφη συσκευή και μία εύκολη και οικονομική εμπειρία για να συνδέονται με το Internet, με φίλους τους και με έναν κόσμο ψυχαγωγίας, εφαρμογών web και περιεχομένου».

Γρήγορη και οικονομική πρόσβαση στο Internet και παιχνίδια
Οι νέες συσκευές εκμεταλλεύονται πλήρως το Nokia Browser 2.0, τη μεγάλη, πρόσφατη αναβάθμιση που ενσωματώνει την τεχνολογία cloud της Nokia για να μειώσει την κατανάλωση δεδομένων μέχρι και 90%, με αποτέλεσμα οι χρήστες να απολαμβάνουν ταχύτερη και φθηνότερη πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Οι ιστοσελίδες “φορτώνονται” τρεις φορές πιο γρήγορα συγκριτικά με συσκευές χωρίς cloud-accelerated περιήγηση, κάνοντας πιο εύκολο για τους χρήστες να επιλέγουν ανάμεσα στις περισσότερες από 10.000 διαθέσιμες διαδικτυακές εφαρμογές. Επίσης, προσφέρουν μία πιο πλούσια και πιο διαδραστική εμπειρία ενώ χρησιμοποιούν λιγότερα δεδομένα από μία συμβατική εφαρμογή.

Οι χρήστες μπορούν να συνδέονται εύκολα με τους φίλους και την οικογένειά τους με το πάτημα ενός κουμπιού καθώς και να μοιράζονται αρχεία και συ
Keywords
Τυχαία Θέματα