You Tube Εκλογές '12 - Δευτέρα 11/06/12

16:23 11/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Σήμερα στο διαδικτυακό κανάλι του YouTube Εκλογές '12 μπορείτε να δείτε:

Τον Νίκο Βέττα, Καθηγητή Οικονομικών Πανεπιστημίου Αθηνών, τον Δημήτρη Βαγιανό, Καθηγητή Χρηματοοικονομικών London School of Economics και τον Κώστα Μεγήρ, Καθηγητή Οικονομικών του Yale,
σε διαδικτυακό hangout που συντονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλούν για το ιστορικό της κρίσης και θεωρούν ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται στην οικονομία αλλά έχει ηθικά και κοινωνικά ερείσματα.

Τον Γιάννη Πανούση Καθηγητή Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιο ΔΗΜΑΡ, την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Πολιτική Επιστήμων και την Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, Σύμβουλο Επικοινωνίας, σε διαδικτυακό hangout που συντονίζει ο Κώστας Γιαννακίδης. Μιλούν για τα φαινόμενα εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας και αναζητούν τρόπους αντιμετώπισής τους.

Ένα ρεπορτάζ της Λίνας Παπαδάκη στο «νησί» της ανάπτυξης. Για πρώτη φορά η κάμερα καταγράφει τις εγκαταστάσεις μιας από τις πιο κερδοφόρες εταιρείες της Ελλάδας της BIC-BIOΛΕΞ, και μιλά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Δημήτρη Πισιμίση. Θεωρεί ότι στο δρόμο για την επιτυχία οι Έλληνες πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τα πρότυπά τους.

Η Βελίκα Καραβάλτσιου παρουσιάζει μία από τις άγνωστες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, την ΔΕΑ, που εστιάζει σε θέματα εργατικά και θέματα μεταναστών, και μιλά με τον εκπρόσωπό της Σωτήρη Μάρταλη για την προέλευσή της, τις επιρροές της και την ιδεολογία της. Ο ίδιος απαντά στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα