Η Media Markt ενδυναμώνει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη

15:26 20/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Το κοινό της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε σήμερα το 3ο κατάστημα της αλυσίδας ηλεκτρικών Media Markt στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 8 το πρωί, το νέο κατάστημα Media Markt, στη διεύθυνση
Λαγκαδά 341 στη Σταυρούπολη, άνοιξε τις πόρτες του και καλωσόρισε τους καταναλωτές, προσθέτοντας άλλο ένα σημείο πώλησης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί το πρώτο κατάστημα Saturn το οποίο μετατρέπεται σε Media Markt, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής αναδιάρθρωσης της εταιρίας στην ελληνική αγορά. Η μετατροπή του καταστήματος έγινε άμεσα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Με σύνθημα «ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ, πολεμάμε στη Σταυρούπολη», το κατάστημα υπενθυμίζει στο καταναλωτικό κοινό ότι μπορεί να αναζητήσει τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα που επιθυμεί στις εκπληκτικά χαμηλές τιμές που έχουν καταστεί συνώνυμο της Media Markt και αποτελούν ζητούμενο για τον Έλληνα καταναλωτή. Η ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία που εγγυάται η αλυσίδα Media Markt, ώθησαν το καταναλωτικό κοινό να συγκεντρωθεί από νωρίς στην είσοδο του καταστήματος, προκειμένου να επωφεληθεί από τις ασυναγώνιστες τιμές σε πληθώρα προϊόντων.

Στον χώρο συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. και με 300 θέσεις parking, ο επισκέπτης μπορεί να πραγματοποιήσει με ιδιαίτερη άνεση και ευχάριστα τις αγορές του. Στόχος της αλυσίδας είναι να προσφέρει στον επισκέπτη μία μοναδική εμπειρία αγοράς, μέσα από τη διάθεση επώνυμων προϊόντων σε πλούσια ποικιλία και σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, καθώς και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκεται κοντά στον καταναλωτή καθοδηγώντας τον στις αγορές του.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα