PS Vita: στα τέλη Φεβρουαρίου ο διάδοχος του PSP

11:41 20/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που η Sony παρουσίασε τη νέα της φορητή κονσόλα και οι gamers περιμένουν πώς και πώς για να την αποκτήσουν. Προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστούν στο ότι η Sony ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας σε ΗΠΑ και Δυτική Ευρώπη.
Το PS Vita
θα υποστηρίζεται από έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex A9 που θα συνεργάζεται με τον παρομοίως τετραπύρηνο PowerVR SGX543MP4+ GPU, προσφέροντας άπλετη υπολογιστή ισχύ στους χρήστες.

Κατά τα άλλα θα διαθέτει οθόνη αφής OLED στις 5 ίντσες (960x544pixels) στην μπροστινή του πλευρά, ένα ευαίσθητο στην αφή trackpad στην πίσω πλευρά και ένα αισθητήρα κίνησης στους έξι άξονες. Οι δικτυακές συνδέσεις της κονσόλας θα υλοποιούνται μέσω των στάνταρ 802.11 b, g & n όπως και μέσω του Bluetooth2.1 + EDR. Το PS Vita θα είναι εξοπλισμένο και με δύο κάμερες, μια μπρος και μια πίσω.

Το Sony PlayStation Vita θα κυκλοφορήσει στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης στις 22 Φεβρουαρίου και στην WLAN έκδοση του θα κοστίζει 250 ευρώ περίπου. Το μοντέλο με το WLAN και το 3G θα κοστίζει περίπου 300 ευρώ.
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα