Η LG δίνει το στίγμα των εξελίξεων

22:12 29/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2012, η LG Electronics παρουσίασε τη συναρπαστική νέα γκάμα premium smartphones. Τα νέα κινητά τηλέφωνα της LG, είναι εξοπλισμένα με τις πιο πρόσφατες
καινοτομίες στον τομέα των smartphones: την τεχνολογία LTE, τους τετραπύρηνους επεξεργαστές, την τεχνολογία οθονών True HD IPS, αλλά και τη διαχρονική σχεδίαση, που συμπληρώνονται ιδανικά από μία πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών.
LG Optimus Vu - Ο τέλειος συνδυασμός για άνετη θέαση
Εξοπλισμένο με τις καινοτόμες τεχνολογίες LTE και IPS της LG, το LG Optimus Vu συνδυάζει την άνετη θέαση της οθόνης ενός tablet και την ευκολία ενός smartphone. «Τρέχοντας» στα 1.5GHz με έναν εξαιρετικά ισχυρό dual-core επεξεργαστή, 32GB εσωτερικής μνήμης και πανίσχυρη μπαταρία 2,080 mAh, το Optimus Vu, αποτελεί την ονειρεμένη συσκευή του κάθε χρήστη που αγαπάει τις multimedia εφαρμογές.

Σε συνδυασμό με την ασυναγώνιστη ταχύτητα και απόδοση που προσφέρει η προηγμένη τεχνολογία LTE της LG, η μεγάλη οθόνη των 5 ιντσών με την αναλογία 4:3, κάνει την ανάγνωση αρχείων και βιβλίων, την πλοήγηση στο internet και την αναπαραγωγή πολυμέσων, ακόμη πιο εύκολη και άνετη. Επιπλέον, η αναλογία οθόνης 4:3 βελτιστοποιεί την εμπειρία θέασης, μετατρέποντας το Optimus Vu σε ένα εξαιρετικό εργαλείο παραγωγικότητας και εργασίας.

Optimus 4X HD - Το πρώτο τετραπύρηνο smartphone της LG
Το Optimus 4X HD, είναι το πρώτο smartphone με Quad-Core επεξεργαστή και λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Συνδυάζοντας τον πλέον πρόσφατο επεξεργαστή 1,5GHz Tegra 3 της NVIDIA με την καινοτόμο True HD IPS οθόνη, το LG Optimus 4X HD προσφέρει εμπειρία όμοια με αυτή που μπορεί να προσφέρει ένας Η/Υ, κατανέμοντας τον όγκο των λειτουργιών στους τέσσερεις πυρήνες για καλύτερη απόδοση.

Ο επεξεργαστής NVIDIA Tegra 3, είναι ο μοναδικός παγκοσμίως 4-PLUS-1™ Quad-Core mobile processor για υψηλού επιπέδου εφαρμογές πολυμέσων, o οποίος αξιοποιεί μόλις το 1/5 του πυρήνα του για την εκτέλεση λιγότερο απαιτητικών λειτουργιών, εξοικονομώντας μπαταρία. Επιπλέον, λειτουργώντας σε πλήρη ταχύτητα, η μονάδα επεξεργασίας γραφικών (12-core graphics GPU) του Tegra 3, παρέχει μία πλούσια εμπειρία θέασης και gaming, αντίστοιχου επιπέδου με τις κονσόλες παιχνιδιών.

LG Optimus 3D Max - 3D στο Max-imum
Το LG Optimus 3D, ήταν το πρώτο smartphone με 3D οθόνη χωρίς γυαλιά, που εδραίωσε μία νέα κατηγορία συσκευών. Φέτος, η LG παρουσιάζει το Optimus 3D Max, ένα smartphone με πανίσχυρη 3D τεχνολογία και ακόμη πιο λεπτή σχεδίαση, που σηματοδοτεί τη νέα εποχή της τρισδιάστατης ψυχαγωγίας εν κινήσει.

Όπως και ο προκάτοχός του, το LG Optimus 3D Max ενσωματώνει μοναδικές καινοτομίες, προσφέροντας κορυφαία απόδοση, βελτιωμένη συμβατότητα τόσο σε 2D όσο και σε 3D και απολαυστική θέαση στην εξαιρετικά φωτεινή οθόνη του. Η λειτουργία LG Tag+ προσφέρει προηγμένες δυνατότητες NFC (Near Field Communication), που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, ενώ με το 3D Con
Keywords
Τυχαία Θέματα