Canon: ηγέτης στις μηχανές γραφείου για την ελληνική αγορά

18:30 29/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την κατάκτηση της πρώτης θέσης για το σύνολο των μηχανών γραφείου (Α/Μ και έγχρωμα – Α3 και Α4) για το έτος 2011, με μερίδιο 22%.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της InfoSource, η Canon ανήλθε στην κορυφή της κατηγορίας για το σύνολο των μηχανών γραφείου στην Ελλάδα, αυξάνοντας τα ποσοστά της κατά 4,2
μονάδες. Μάλιστα, ενώ η αγορά παρουσίασε πτωτικές τάσεις με ποσοστό 14.98%, η Canon πέτυχε αύξηση και σημαντική διαφορά από τον ανταγωνιστή της στη δεύτερη θέση.

Όσον αφορά την υποκατηγορία Α3 η Canon κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση, σημειώνοντας άνοδο 5,7 μονάδων σε μία πτωτική αγορά κατά 24,19%, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά.

Στην κατηγορία των Α/Μ μηχανών γραφείου, η Canon διατήρησε την πρώτη θέση για έκτη συνεχή χρονιά, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα άνοδο κατά 3,6 ποσοστιαίες μονάδες στα μερίδια της, εν μέσω πτωτικών τάσεων της τάξης του 23%. Τέλος, η Canon αυξάνει σημαντικά το μερίδιό της στο σύνολο των έγχρωμων μηχανών γραφείου από 11,2% για το 2010, στο 19,3% για το 2011.

Ο κ. Ευάγγελος Παπανδρέου, Διευθυντής του Τομέα Αυτοματισμού Γραφείου της Intersys Α.Ε., δήλωσε "Η Canon στην Ελλάδα παραμένει στην κορυφή της αγοράς, έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο, παρά την ευρύτερη οικονομική ύφεση αλλά και την έντονα πτωτική τάση στις μηχανές γραφείου. Έτσι, για άλλη μια φορά αποδεικνύονται η προτίμηση που δείχνει ο επιχειρηματικός κόσμος στα προϊόντα Canon, καθώς και η εμπιστοσύνη των πελατών προς τις υπηρεσίες MPS της Intersys, βάσει των οποίων οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις λαμβάνουν outsourced tailor-made λύσεις στοχεύοντας στη μείωση του κόστους με παράλληλη αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητάς τους."

Τα φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών της Canon απευθύνονται προς όλους τους επαγγελματίες, τόσο ως μεμονωμένες μονάδες παραγωγής, όσο και στα πλαίσια ολοκληρωμένων λύσεων printing services, οι οποίες με τη σειρά τους αποσκοπούν στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα