Η INTERAMERICAN επέλεξε τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις ψύξης-θέρμανσης LG Multi V

07:33 22/1/2016 - Πηγή: PC Nea
H LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με την ηγέτιδα εταιρεία της ασφαλιστικής αγοράς, ‘INTERAMERICAN’, για την προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων ψύξης - θέρμανσης LG Multi V.
Συγκεκριμένα, ο διεθνής ασφαλιστικός όμιλος επέλεξε τα πιστοποιημένα κατά Eurovent ενεργειακά αποδοτικά συστήματα κλιματισμού VRF LG Multi
V για το νέο πολυϊατρείο ‘INTERAMERICAN MEDIFIRST’ στην Αργυρούπολη και επαγγελματικές μονάδες διαιρούμενου τύπου για τα νέα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και Χίο.

Για το νέο πολυϊατρείο ‘MEDIFIRST’ η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση πολυδιαιρούμενων συστημάτων κλιματισμού της σειράς LG Multi V, και συγκεκριμένα 5 συστημάτων εξωτερικών μονάδων VRF ονομαστικής απόδοσης 16ΗΡ και 18ΗΡ, 39 εσωτερικές επίτοιχες μονάδες κλιματισμού, απόδοσης από 7.000 έως 24.000 BTU/h, 7 εσωτερικές μονάδες κλιματισμού τύπου αεραγωγών υψηλής στατικής πίεσης, απόδοσης από 7.000 έως 28.000 BTU/h και τέλος 11 μονάδων εξαερισμού/εναλλάκτη αέρα ECΟ V με στοιχείο απευθείας εκτόνωσης.

Για τα νέα γραφεία της INTERAMERICAN επιλέχθηκαν 3 συστημάτα εξωτερικών μονάδων VRF ονομαστικής απόδοσης 8ΗΡ έως και 40ΗΡ, 28 εσωτερικές μονάδες κλιματισμού τύπου κασέτας 4 κατευθύνσεων, απόδοσης από 12.000 έως 24.000 BTU/h, μονάδες επιδαπέδιας τοποθέτησης διαιρούμενου τύπου απόδοσης 48.000 BTU/h, καθώς και κεντρικός χειρισμός LG ΑC Ez.
Η τεχνολογική υπεροχή των επαγγελματικών συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού της LG, αλλά και η αξιοπιστία της εταιρείας απέναντι στους επαγγελματίες κάθε κλάδου, με διαρκή υποστήριξη τόσο σε pre- όσο και σε after-sales επίπεδο, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της από το διεθνή ασφαλιστικό όμιλο INTERAMERICAN.

Τα κεντρικά συστήματα κλιματισμού LG Multi V VRF φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’. Εξοπλισμένα με κορυφαίους συμπιεστές Inverter 4ης γενιάς Hi-Por, τα συστήματα κλιματισμού VRF LG Multi V εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση του κόστους λειτουργίας. Τέλος, η δυνατότητα σύνδεσης έως και 64 εσωτερικών μονάδων υψηλής απόδοσης και χαμηλού θορύβου, τα καθιστά ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους, όπως εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, συνεδριακά κέντρα, χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων, κ.α., αφού συνδυάζουν την υψηλή απόδοση ενέργειας με τον κομψό σχεδιασμό.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία: «Η πρόσφατη συνεργασία μας με την INTERAMERICAN, επιβεβαιώνει την τεχνολογική υπεροχή της LG, την ηγετική μας θέση στον κλάδο ψύξης/θέρμανσης, αλλά και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι μεγάλες εταιρείες χάρη στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε».
Οι προηγμένες λύσεις κλιματισμού της LG προσφέρουν υψηλές αποδόσεις, πολλές επιλογές σχεδιασμού, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικές προς το περιβάλλον και προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα