Η Data Communication ανέλαβε την υλοποίηση πληροφοριακού συστήματος ERP & HRM στη LANAKAM SA

16:04 18/2/2014 - Πηγή: PC Nea
H Data Communication (datacomm.gr) ανέλαβε την υλοποίηση ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος στη LANAKAM SA για την κάλυψη των αναγκών οικονομικής διαχείρισης, αποθήκης, αγορών, χονδρικών – λιανικών πωλήσεων, επιχειρηματικής πληροφόρησης (ΒΙ) και μισθοδοσίας. Σημειώνεται πως πρώτη η Data Communication υλοποιεί έργα πληροφορικής με την τελευταία έκδοση του Microsoft
Dynamics NAV - 2013 R2 αξιοποιώντας τις σημαντικές δυνατότητες που αυτή προσφέρει.

Μέσω του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος ERP η LANAKAM SA. θα έχει τη δυνατότητα:
• Ολοκληρωμένης οικονομικής διαχείρισης (πάγια, χρηματοοικονομική διαχείριση, cash flow forecast, αναλυτική λογιστική κ.α.)
• Πλήρους ελέγχου πωλήσεων & εισπράξεων καθώς και αγορών & πληρωμών
• Παρακολούθησης της αποθήκης με ταυτόχρονη διαχείριση παραγγελιών από και προς το εξωτερικό
• Διαχείρισης καταστημάτων λιανικής μέσω online σύνδεσης
• Άριστης οργάνωσης και λειτουργίας του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, με τη λύση Premium HRM - Human Resources Management System, της Data Communication
• Πλήρους και άμεσης επιχειρηματικής πληροφόρησης με το σύστημα “Business Analysis”

Η LANAKAM SA είναι μια κλωστοϋφαντουργική εταιρεία με έτος ιδρύσεως το 1941, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1972, ίσως είναι η μοναδική που κατάφερε να επιζήσει στον κλάδο της και να στραφεί δυναμικά στην εμπορία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Τα τελευταία 18 χρόνια κατέχει σημαντική θέση στην αγορά αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και εμπορίας επώνυμων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ από την Ιταλία και την Αγγλία. Έως και σήμερα διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ των οίκων DOLCE & GABBANA INDUSTRIA S.P.A., COCCINELLE, GUESS, SWEET YEARS, TOSCA BLU, JACKY & CELINE, JOHN RICHMOND, U.S. POLO, BLUGIRL, RELISH, LIU JO, BIKKEMBERGS, MOSCHINO και πολλά ακόμη.

Η Data Communication έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 – InnovEra στην LANAKAM SA, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31/3/2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα