Η Cytech Ε.Π.Ε ανακοινώνει δύο νέες εφαρμογές Android

20:11 4/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Cytech ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο πρωτοποριακών εφαρμογών που είναι διαθέσιμες μέσω της νέας έκδοση της SMSP Mobile Marketing Πλατφόρμας που προσφέρει στο χρήστη ένα πλήρως ανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας. Η Πλατφόρμα SMSP είναι ένα white-label λογισμικό για καμπάνιες mobile marketing, με διεθνείς πελάτες σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Ασία.

Η Πλατφόρμα SMSP προσφέρει στους χρήστες της νέα εργαλεία,
διαθέσιμα ως Mobile Applications για κινητά τηλέφωνα Android, τα οποία διευκολύνουν τη δημιουργία και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα ενεργειών Marketing.

SMSP Inbox

Η SMSP INBOX είναι μια εφαρμογή που λειτουργεί σε κινητά Android και αποτελεί μια SMS gateway. Η κύρια λειτουργία της είναι να προωθεί τα εισερχόμενα SMS μηνύματ α από μία συσκευή κινητού τηλεφώνου στην πλατφόρμα SMSP.

Με τον τρόπο αυτό η SMSP NFC παρέχει στον χρήστη έναν οικονομικό τρόπο να έχει ένα προσωπικό long code, καθώς ο αριθμός του κινητού, της συσκευής στην οποία είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή, καταχωρείται αυτόματα στην πλατφόρμα μόλις ο χρήστης συνδεθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν long code.

Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μαζικές αποστολές ή να δημιουργήσει διαδραστικές υπηρεσίες SMS χρησιμοποιώντας το προσωπικό του τηλέφωνο. Προκειμένου να προστατευτούν τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη η εφαρμογή παρέχει στο χρήστη προηγμένες δυνατότητες φιλτραρίσματος των μηνυμάτων που προωθούνται στην πλατφόρμα.

SMSP NFC

Η SMSP NFC είναι μια Android εφαρμογή που λύνει το πρόβλημα της εγγραφής των NFC tags, επιτρέποντας την εύκολη και αποδοτική δημιουργία των ετικετών (NFC tags) που απαιτούνται για mobile προωθητικές ενέργειες.

Το NFC αποτελεί το πιο ισχυρό εργαλείο στο χώρο του mobile marketing παρέχοντας στο χρήστη διαδραστική πληροφόρηση, συνδέοντας τα νέα μέσα με τα παραδοσιακά, μπορεί να μεταφέρει τον χρήστη από ένα έντυπο μέσο (αφίσα, συσκευασία προϊόντος κλπ) σε ένα διαδραστικό περιβάλλον όπως είναι μια ιστοσελίδα. Παράλληλα παρέχει στις επιχειρήσεις εύρος δυνατοτήτων μεταξύ των οποίων η συλλογή στοιχείων για τους καταναλωτές.

Η εφαρμογή SMSP NFC είναι ένα εργαλείο που αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας NFC και επιτρέπει την εύκολη δημιουργία πολυμεσικών και διαδραστικών ενεργειών marketing. Επιπλέον, η εφαρμογή επιτρέπει τη λήψη του αντίστοιχου QR code ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον μέσο επικοινωνίας, παρέχοντας στον καταναλωτή μια διαφορετική εμπειρία μέσω της διαδραστικότητας άλλα και την ευκαιρία να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα συμμετάσχει στην προωθητική σας ενέργεια.

Η Πλατφόρμα SMSP παράλληλα με τις νέες εφαρμογές προσφέρει ένα νέο περιβάλλον εργασίας δίνοντας έμφαση στις SMS καμπάνιες. Έπειτα από έρευνες και πολλαπλά τεστ χρηστικότητας, βασικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας SMSP, όπως είναι η Διαχείριση Επαφών, έχουν πλήρως ανασχεδιαστεί ώστε ο χρήστης εύκολα και γρήγορα να μπορεί να δημιουργεί, να αναζητεί, να φιλτράρει και να επεξεργαστεί τα στοιχεία των επαφών του, αλλά και να πραγματοποιεί άλλες ενέργειες, όπως μαζική εισαγωγή και ομαδοποίηση επαφών, για ευκολότερη αποστολή μαζικών SMS.

Για να ενημερωθείτε για τις νέες εφαρμογές και το νέο περιβάλλον εργασίας, συνδεθείτε με το Google ή Hotmail λογαριασμό σας στη σελίδα http://demo.smsp.gr.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα