3 for 2 ξανά στα Public

14:27 4/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Τα Public (www.public.gr), που διαθέτουν μία ιδιαίτερα ενημερωμένη λίστα προϊόντων μουσικής και κινηματογράφου, επιφυλάσσουν για τους επισκέπτες τους μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη, σε μοναδική τιμή! Όλο το Φεβρουάριο, όσοι επισκέπτες πραγματοποιήσουν στα Public αγορά οποιωνδήποτε τριών CD, DVD, Blu-ray, βινυλίων ή μουσικών T-shirts θα πληρώσουν μόνο τα 2, ανεξάρτητα από το
εάν είναι παλιά ή νέα, χωρίς κανένα περιορισμό!

Συγκεκριμένα, ολόκληρο τον Φεβρουάριο δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες των καταστημάτων Public να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους διαλέγοντας ό,τι επιθυμούν ανάμεσα στα 100.000 CD & βινύλια, τα 40.000 DVD & blu-ray (και 3D) αλλά και τα μουσικά t-shirts, αγοράζοντας 3 και πληρώνοντας ΜΟΝΟ τα 2! Η μοναδική αυτή προσφορά, ισχύει για οποιοδήποτε κατάστημα Public σε όλη την Ελλάδα-για το προϊόν επιλογής με τη χαμηλότερη τιμή- ενώ υπάρχει η δυνατότητα να γίνει οποιοσδήποτε συνδυασμός μεταξύ των προϊόντων που περιλαμβάνονται στην προσφορά εξασφαλίζοντας έτσι απίστευτα χαμηλότερες τιμές σε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Μία ακόμα μοναδική προσφορά των Public (www.public.gr) προς τους λάτρεις των ταινιών και της μουσικής με εύρος επιλογών από φθηνούς τίτλους μέχρι ακριβές και σπάνιες συλλογές που δεν υπάρχουν ούτε online!!

Επισκεφθείτε κι εσείς τα καταστήματα Public (www.public.gr) και εκμεταλλευτείτε την απίστευτη αυτή προσφορά για να καλύψετε κενά εμπλουτίζοντας δισκοθήκες και ταινιοθήκες, να πάρετε υπέροχα δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα και να μείνετε σπίτι με τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές σειρές!

Η προσφορά 3 for 2 ισχύει και για τις αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα