Η Amadeus επεκτείνι τη συνεργασία της με την Singapore Airlines

07:35 6/4/2011 - Πηγή: PC Nea
H Amadeus, τεχνολογικός συνεργάτης της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, υπέγραψε παγκόσμια συμφωνία περιεχομένου και ισότητας υπηρεσιών για τα κανάλια διανομής τρίτων (third party channel parity agreement) με την Singapore Airlines, παρέχοντας πρόσβαση στους χρήστες της Amadeus στο πρόγραμμα
δρομολογίων, τους ναύλους και άλλες πληροφορίες υπηρεσιών της αεροπορικής εταιρείας για πέντε χρόνια.

Με την συγκεκριμένη συμφωνία, οι χρήστες της Amadeus θα έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που διανέμει η Singapore Airlines σε ταξιδιωτικά γραφεία και κανάλια διανομής τρίτων συνεργατών.

Ο κ. David Doctor, Διευθυντής του Τμήματος Διανομής Αεροπορικών Εταιρειών και Ταξιδιωτικών Γραφείων σχολίασε: “Η Singapore Airlines είναι μια από τις πιό αξιοσέβαστες αεροπορικές εταιρείες και κατέχει κορυφαία θέση όχι μόνο στην Ασία αλλά και παγκοσμίως. Η Amadeus είναι περήφανη που συνεργάζεται με την Singapore Airlines για την κάλυψη των αναγκών διανομής και τεχνολογίας. Αυτή η νέα συμφωνία περιεχομένου διασφαλίζει ότι οι χρήστες της Amadeus σε όλο τον κόσμο θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους ναύλους και τις διαθέσιμες σε ταξιδιωτικά γραφεία και κανάλια τρίτων συνεργατών υπηρεσίες.”

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα