Η Alphanetrix «επίσημος υποστηρικτής» του Συνεδρίου Πληροφορικής Layer One 2013

14:19 24/10/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Alphanetrix συμμετείχε και φέτος με την ιδιότητα του «Επίσημου Υποστηρικτή» στο ετήσιο συνέδριο για Data Centers, Layer One 2013, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου στο συνεδριακό χώρο ATExcelixi στο ξενοδοχείο «ΚΑΣΤΡΙ».

Στο συνέδριο παρουσιαστήκαν οι τελευταίες εξελίξεις για Data Centers, αλλά και των αρκετών περιπτέρων στον εκθεσιακό χώρο, δίνοντας, έτσι, την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά τις λύσεις που πρότεινε η κάθε εταιρεία.

Η
Alphanetrix παρουσίασε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τα καινοτομικά προϊόντα της ηγέτιδας αμερικανικής εταιρείας Supermicro, τα οποία αφορούν εξοπλισμό για Data Centers. Η επιλογή της Alphanetrix ως επίσημο μεταπωλητή των λύσεων της στην ελληνική αγορά αποτελεί στρατηγική επιλογή της Supermicrto, προτείνοντας, παράλληλα, μοναδικές λύσεις για εξειδικευμένες ανάγκες σε εξοπλισμό για Data Centers, αλλά και Workstation, σε σχέση με άλλους κατασκευαστές.

Σημειώνεται πως η εταιρία Alphanetrix δραστηριοποιείται στη διάθεση, υποστήριξη και συντήρηση συστημάτων Πληροφορικής, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα