Η AMD στο NAB Show 2011

11:25 20/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η AMD αποκάλυψε τη δυναμική της στον τομέα της δημιουργίας βίντεο με τη συμμετοχή της στο NAB Show, στο Λας Βέγκας, προσφέροντας στους δημιουργούς περιεχομένου τη δυνατότητα να υλοποιήσουν βίντεο υψηλών απαιτήσεων με τις επαγγελματικές κάρτες
γραφικών της AMD και τους AMD Fusion Accelerated Processing Units (APUs).

Η AMD παρέχει όλες τις τεχνολογίες που απαιτούνται για την παραγωγή του περιεχομένου βίντεο μέχρι και την κατανάλωση αυτού, προσφέροντας τις καλύτερες οπτικές δυνατότητες.

Το 3D εγχείρημα των AMD και Sony
Για την περαιτέρω βελτίωση του περιεχομένου των βίντεο που προσφέρεται στον τελικό καταναλωτή, η AMD σε συνεργασία με τη Sony παρέχει στους δημιουργούς βίντεο το απαραίτητο λογισμικό, έτσι ώστε να προβάλλουν τις δημιουργίες τους σε 3D υλικό, πριν τη διαδικασία rendering.

Με τη χρήση του GPU Accelerated AVC encoding της AMD, η Sony Creative Software παρέχει επιπλέον τη δυνατότητα στους χρήστες που διαθέτουν συστήματα με AMD Fusion APUs, AMD professional graphics και AMD Radeon graphics cards, να χρησιμοποιούν το Sony AVC format.

Η Sony, με στόχο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των επαγγελματιών δημιουργών βίντεο, υιοθέτησε το OpenCL και υποστηρίζει την τεχνολογία AMD Fusion, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τη δύναμη του computing μιας κοινής πλατφόρμας τους και να υλοποιήσουν την έμπνευσή τους.

Στο πλαίσιο του NAB show, οι AMD και Sony παρουσίασαν την καινοτόμο τεχνολογία τους στους παρευρισκομένους του 11ου Ετήσιου Open House - The Sony Creative Software Event: A New Dimension. Ο Charlie Boswell παρουσίασε σε πρώτη προβολή το trailer της κινηματογραφικής περιπέτειας “Giving voices”.

Οι ATI FirePro V9800 Professional Graphics πιστοποιήθηκαν για τη Viz Engine 3.5

Η AMD ανακοίνωσε επίσης, ότι μετά τις λύσεις γραφικών ATI FirePro V8800 και ATI FirePro S400, πιστοποιήθηκε η σειρά επαγγελματικών καρτών γραφικών ATI FirePro V9800 για συμβατότητα με τη νέα Viz Engine 3.5 της Vizrt.

Μαζί με τη Viz engine 3.5, ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία που παράγουν animated 3D και 2D σκηνές σε πραγματικό χρόνο, η AMD παρέχει στους broadcasters μια σειρά εργαλείων και ένα ιδανικό περιβάλλον λειτουργίας για να μπορέσουν να αναπαράγουν 3D και 2D υλικό σε πραγματικό χρόνο σε “touch screen” συσκευές. Επιπρόσθετα, οι λύσεις επαγγελματικών γραφικών ATI Fire Pro και οι λύσεις της Vizrt λειτουργούν σε displays της Barco.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα