Γιατί δεν ...πουλάει το site του ξενοδοχείου σας;

18:51 23/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Το να έχεις μια καλή και εμφανίσιμη ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σου είναι σημαντικό, αλλά αν δεν έχεις τις σωστές βάσεις για να μετατρέψεις τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σε επισκέπτη του ξενοδοχείου τότε η ιστοσελίδα σου είναι μια μπροσούρα που κοστίζει.

Είναι αργό

Η ταχύτητα με την οποία φορτώνει η ιστοσελίδα σου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να μετατρέψεις τον επισκέπτη σε πελάτη. Ζούμε στον κόσμο της ανυπομονησίας όπου τα 5 δευτερόλεπτα μοιάζουν με 5 λεπτά. Για κάθε επιπλέων δευτερόλεπτο
που θέλει η ιστοσελίδα σου να φορτώσει, μειώνετε η πιθανότητα κράτησης κατά 7%.

Δύσκολο στην πλοήγηση

Η χρηστικότητα της ιστοσελίδας σου έχει άμεση σχέση με την ευκολία της πλοήγησης του χρήστη. Όταν ο επισκέπτης δεν μπορεί να μετακινηθεί εντός της ιστοσελίδας σου, σαστίζει και δυσανασχετεί. Αυτό σημαίνει πως μειώνονται οι πιθανότητες κράτησης ακόμη περισσότερο.

Το site δεν είναι συμβατό

Οι πιθανοί επισκέπτες του ξενοδοχείου, επισκέπτονται την ιστοσελίδα σου από διαφορετικές συσκευές και με διαφορετικές διαστάσεις. Όσο βγαίνουν νέες συσκευές (tablets, smartphones κλπ) που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, τόσο πιο πολύ χρειάζεται η ιστοσελίδα σου να προσαρμόζεται.

Υψηλές τιμές

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σου έρχονται από πολλές πηγές όπως τα κοινωνικά δίκτυα, μηχανές αναζήτησης, online ταξιδιωτικούς πράκτορες και πολλές άλλες. Δώστε κίνητρο στους επισκέπτες να κάνουν την κράτηση τους απευθείας από εσάς αντί να επιλέξουν κάποια άλλη ιστοσελίδα όπου πιθανόν θα χρειαστεί να δώσετε ποσοστά.

Δύσκολο στην κράτηση και Call-To-Action

Μη το κάνεις δύσκολο στου πιθανούς πελάτες να σου δώσουν τα λεφτά τους. Όταν ο επισκέπτης είναι αναγκασμένος να συμπληρώσει ατελείωτα παιδία για να κάνει την κράτηση του τότε είναι πολύ πιθανό τον μην τη συμπληρώσει ποτέ. Η κράτηση πρέπει να γίνετε με όσα λιγότερα κλικ μπορούμε. Επίσης, είναι αναγκαίο να τους δώσεις έναν τρόπο συγκεκριμένο για να κάνουν την κράτηση τους. Ένα κουμπί όπως «BOOK NOW & SAVE» είναι σημαντικό να υπάρχει σε όλες τις σελίδες της ιστοσελίδας σου.

Άρθρο του Μάνου Καραγιάννη, dingo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα