Εξυπνότερα και ακόμα πιο λεπτά τα νέα Android Tablets της Lenovo

02:13 6/9/2012 - Πηγή: PC Nea
H Lenovo ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη σειρά των Android Tablets, Ideatab, με τα Ideatab S2110A, A2107A, και A2109A.
Εφοδιασμένη με το λειτουργικό σύστημα Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), η νέα σειρά προϊόντων Ideatab προσφέρει εξυπνότερα και λεπτότερα tablet, με ποικιλία από multimedia επιλογές,
σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

«Η τελευταία σειρά προϊόντων Ideatab είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να έχουν πάντα μαζί τους τα αγαπημένα τους βιβλία, τραγούδια και ταινίες όπου κι αν πάνε» είπε ο Liu Jun, senior vice president και president, του Mobile Internet and Digital Home business της Lenovo. “Είτε οι καταναλωτές επιθυμούν διακαώς ένα pocket tablet με σύνδεση 3G είτε αναζητούν ένα tablet που να εξασφαλίζει premium διασκέδαση με παιχνίδια και γραφικά, η Lenovo τους το προσφέρει σε ένα ευρύ πεδίο τιμών».

Ideatab S2110A
Το Ideatab S2110A είναι ένα tablet φτιαγμένο για premium διασκέδαση, με προαιρετικό αποσπώμενο πληκτρολόγιο, ώστε να παρέχει μια πραγματική εμπειρία PC+, η οποία ισορροπεί μεταξύ tablet και PC. Με πάχος μόλις 8.69mm και βάρος μόνο 580g, είναι ένα από τα λεπτότερα και πιο ελαφριά tablets 10 ιντσών που διατίθενται στην αγορά.

Η IPS (in-plane switching) οθόνη του tablet, με viewing angle 178 μοιρών και μοναδική 10-point multi-touch οθόνη είναι ιδανική και για παιχνίδια με δύο παίκτες, ενώ η Micro-HDMI θύρα επιτρέπει full HD προβολή 1080p σε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.

Όταν συνδεθεί με το πληκτρολόγιο, το S2110A προσφέρει διπλάσια διάρκεια μπαταρίας για μέχρι και 20 ώρες δραστηριότητας, αλλά και μία συσκευή ανάγνωσης καρτών SD και θύρες USB για να συνδέεται με thumb drive, εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ποντίκι. Το S2110A είναι επίσης εξοπλισμένο με μία auto-focusing rear-facing κάμερα 5Mp και ένα LED φλας, αλλά και με μία front-facing κάμερα 1.3Mp, μνήμη 1GB, WiFi σύνδεση, και ένα ανάγλυφο πίσω κάλυμμα που εξασφαλίζει πιο άνετο κράτημα.

Ideatab A2107A, A2109A
Τα Ideatab tablets A2107A και A2109A προσφέρουν ουσιαστική ψυχαγωγία σε προσιτή τιμή, πρόσβαση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποικίλες παραγωγικές δυνατότητες και είναι προστατευμένα από το ίδιο μεταλλικό φινίρισμα, εμπνευσμένο από τα Lenovo ThinkPad προϊόντα.

Με μέγεθος επτά ίντσες, όσο μια σελίδα βιβλίου, η οθόνη A2107A είναι σχεδιασμένη για on-the-go reading, περιήγηση στο Ίντερνετ και αποστολή email. Το A2107A είναι ιδανικό για όσους ποντάρουν στην ψυχαγωγία καθώς έρχεται με 2 ηχεία, μια micro-SD card, Bluetooth 4.0, ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM, 720p HD resolution, και έχει δυνατότητα για έως και 10 ώρες ενεργούς χρήσης. Το συγκεκριμένο μοντέλο 3G εξασφαλίζει στους χρήστες πρόσβαση στα αρχεία τους οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος και γρήγορο A-GPS capability.

Με ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, το A2109A είναι ένα tablet βελτιστοποιημένης ψυχαγωγίας που διαθέτει 9 ιντσών, four-point οθόνη με ανάλυση 1280x800, 1080p output μέσω της θύρας
Keywords
Τυχαία Θέματα