Αποτελεσματική μηχανοργάνωση από τη GeoBanking

11:26 27/5/2011 - Πηγή: PC Nea
H GeoBanking ανακοίνωσε τη διάθεση του ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Πρωτοκόλλου, το οποίο μπορεί να ενταχθεί στις νέες προσκλήσεις του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» για την Υγεία, την Εργασία και την Κοινωνική Ασφάλιση.

Η Πρόσκληση 22.4, προϋπολογισμού 20 εκ. ευρώ, απευθύνεται στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αποσκοπεί στην υλοποίηση ενιαίου Πληροφοριακού Συστήματος, ικανού να ανταποκριθεί στις διαχειριστικές και ιατρονοσηλευτικές απαιτήσεις των Μονάδων Υγείας που δεν διαθέτουν αναπτυγμένες πληροφοριακές υποδομές από το Γ’ Κοινοτικό
Πλαίσιο Στήριξης.

Το Σύστημα Διαχείρισης Πρωτοκόλλου (ΣΔΠ) της GeoBanking εισάγει την πληροφορική τεχνολογία στη καθημερινή τήρηση πρωτοκόλλου με εύχρηστο και φιλικό τρόπο. Το ΣΔΠ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τομέα της διαδικασίας τήρησης φυσικού ή ψηφιακού αρχείου, δίνοντας την απάντηση στην κρίσιμη ερώτηση «πού βρίσκεται το κάθε τι», ανά πάσα στιγμή.

Ταχύτητα και ευκολία στη χρήση
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ιδιαίτερα σε ένα Νοσοκομείο, διάφορα έγγραφα πρέπει να σφραγιστούν, να πάρουν αύξοντα αριθμό, να ακολουθήσουν μια ροή χρέωσης & διεκπεραίωσης και να αρχειοθετηθούν.

Η λύση της GeoBanking θέτει έναν ειδικό γραμμωτό κώδικα (barcode) σε κάθε έγγραφο, έτσι ώστε να είναι πολύ εύκολο να το εντοπίσει κανείς οπουδήποτε μέσα στον οργανισμό, να αναγνωρίσει το θέμα του, τον παραλήπτη και τον αποστολέα. Καθώς ταυτοποιείται αυτόματα το τμήμα στο οποίο απευθύνεται, κάθε έγγραφο αρχειοθετείται με ασφάλεια για μελλοντική χρήση.

Ασφαλής παρακολούθηση εγγράφων
Το ΣΔΠ παρακολουθεί όλα τα έγγραφα σε έναν οργανισμό, διασφαλίζοντας την ασφαλή εκτέλεση όλων των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο.

Εξελισσόμενο λογισμικό
Το ΣΔΠ διαχειρίζεται όλη την εισερχόμενη και εξερχόμενη αλληλογραφία, καθώς και όλα τα ηλεκτρονικά έγγραφα. Είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να μπορεί να ακολουθήσει την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Η υποδομή του λογισμικού επιτρέπει την εισαγωγή απεριόριστου αριθμού τμημάτων και χρηστών.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα