Μερική συμμετοχή της Vodafone στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της hol

11:21 27/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία "HELLAS ONLINE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε." και το διακριτικό τίτλο "HELLAS ONLINE”, σε συνέχεια της από 26.05.2011 σχετικής επιστολής της μετόχου της VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. ανακοινώνει της απόφαση της VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. για μερική συμμετοχή
της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Hellas Online που αποφάσισε η από 21.12.2010 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της.

Ειδικότερα, σε τροποποίηση της ανακοινωθείσας στην ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρόθεσής της για μη συμμετοχή της στην ως άνω αύξηση, η VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. γνωστοποεί, σύμφωνα με την παράγραφο 4.1.4.1.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, την πρόθεσή της για μερική πλέον συμμετοχή της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Hellas Online που αποφασίστηκε στην από 21.12.2010 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της.

Επιπροσθέτως, η VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ επαναλαμβάνει την πρόθεσή της. για διατήρηση του ποσοστού συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Hellas Online, όπως αυτό θα διαμορφωθεί μετά τη, σύμφωνα με τα ανωτέρω, μερική συμμετοχή της στην εν λόγω αύξηση :

α) έως την ολοκλήρωση της αύξησης αυτής και την εισαγωγή των προερχομένων από την αύξηση νέων μετοχών καθώς και
β) για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών αυτών.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα