YouTube Εκλογές '12: o Αλέξης Τσίπρας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη

12:33 15/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Σήμερα στο διαδικτυακό κανάλι του YouTube, Εκλογές '12, μπορείτε να δείτε:

Ο Αλέξης Τσίπρας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη

Ξεκαθαρίζει ότι όποιος βγει πρώτος πρέπει να κυβερνήσει χωρίς καμιά καθυστέρηση. Η πρόβλεψή του είναι ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα θα χρειαστεί τις ψήφους μόνο της ΔΗΜΑΡ και καλεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αν θέλουν να γίνουν υπουργοί να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

Αντιστοίχως, προβλέπει ότι αν ο Αντώνης Σαμαράς βγει πρώτος και δεν καταφέρει να αλλάξει το μνημόνιο, η κυβέρνησή του θα είναι μια «παρένθεση» και θα οδηγηθούμε σε εκλογές μέσα σε λίγους μήνες.

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται ότι η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από μεγάλες μεταρρυθμίσεις και ως παράδειγμα αναφέρει το δημόσιο τομέα που είναι απολύτως δυσλειτουργικός και αναποτελεσματικός. «Και αυτά τα λέω με τον κίνδυνο να με διαγράψουν οι συνιστώσες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

- Ο Φάϊλος Κρανιδιώτης, υποψήφιος ΝΔ, ο Πάνος Τριγάζης, υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Μαγκριώτης, υποψήφιος ΠΑΣΟΚ, σε διαδικτυακό hangout με τον Γιώργο Καρελιά και τον Γιάννη Παντελάκη. Μιλούν για την οριοθέτηση ΑΟΖ και διερευνούν το πεδίο των συμμαχιών που πρέπει να κάνει η Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίσει την τουρκική πίεση.

- Η Ελένη Πορτάλιου, υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Τάσος Αβραντίνης, υποψήφιος βουλευτής με το συνδυασμό «Δημιουργία Ξανά»- «Δράση »- «Φιλελεύθερη Συμμαχία» και η Καίτη Σικιανάκη πρώην Πρόεδρος «Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας», σε διαδικτυακό hangout με τον Κώστα Γιαννακίδη. Συζητούν τις προτάσεις για την αξιοποίηση των χώρων στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού και καταθέτουν τις προτάσεις τους για την οικιστική ανάπτυξη των ελληνικών πόλεων.

-Ο Κώστας Γκιουλέκας υποψήφιος βουλευτής ΝΔ, ο Μανώλης Λαμτζίδης υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Κανελλόπουλος Γ.Γρ. Υπουργείου Δικαιοσύνης σε διαδικτυακό hangout με τον Κώστα Γιαννακίδη. Συζητούν τα προβλήματα του σωφρονιστικού μας συστήματος και διατυπώνουν τις προτάσεις τους για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

-Η Λίνα Παπαδάκη μας συστήνει τρεις τηλεοπτικούς δημοσιογράφους που καλύπτουν το ΣΥΡΙΖΑ. Παρακολουθεί την καθημερινότητά τους και μοιράζεται μαζί τους άγνωστα περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα