Resolution: Νέα digital εταιρεία από τον Όμιλο Tempo OMD

07:02 1/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Ο Όμιλος της Tempo OMD Hellas λανσάρει την Resolution, μια νέα εταιρεία digital communication, επικεφαλής της οποίας είναι ο Θωμάς Μεταξάς, ως Digital Media Director.

H δημιουργία της Resolution είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής απόφασης του ομίλου να
αναδιαρθρώσει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες digital media που προηγουμένως παρέχονταν σε επίπεδο ομίλου, κάτω από ένα brand. Η Resolution δραστηριοποιείται διεθνώς και αποτελεί το Digital Agency του ομίλου για τα performance και social media. Σχολιάζοντας τη δημιουργία της, ο Θωμάς Μεταξάς ανέφερε στο Daily Fax: «Με την άνοδο του programmatic buying και του social advertising, καθώς και με την αυξανόμενη σημαντικότητα του search (SEO & PPC), είναι επιτακτική η ανάγκη για τους διαφημιζόμενους να έχουν μια προσέγγιση «always on».

Αυτό σημαίνει ότι η Resolution επικεντρώνεται κυρίως στο activity και το performance, μεγέθη τα οποία μεταβάλλονται διαρκώς. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητες οι ενέργειες monitoring, optimization, rescheduling και rebooking σε συνεχή βάση (24/7), εν αντιθέσει με όποια επικοινωνία digital είναι campaign based». Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Resolution είναι SEA (Search Engine Advertising), SEO, Social Advertising, Real-time Display buying μέσω του trading desk της Accuen, Content Marketing και Behavioral Targeting.

Όσον αφορά στο σκέλος της τεχνολογίας, η Resolution συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς, όπως οι Marin Software, Kenshoo, Salesforce, Appnexus κ.α. Περισσότερα για τη Resolution στο νέο τεύχος του Marketing Week (Τεύχος 1435) που κυκλοφορεί σήμερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα