Pioneer: Νέα ηχοσυστήματα με CD Player για το αυτοκίνητο

21:31 23/4/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοινώνει την διάθεση των νέων ηχοσυστημάτων με CD Player για το αυτοκίνητο.

Η σειρά Ράδιο-CD, μεσαίας κατηγορίας, περιλαμβάνει τα μοντέλα DEH-X3500UI, DEH-X5500BT και DEH-4500BT. Τα τελευταία δύο μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth της Parrot η οποία παρέχει δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας
και ανταλλαγής δεδομένων με συσκευές Bluetooth.

Πασίγνωστη για τον δυναμικό ήχο των συστημάτων της, η Pioneer ενσωμάτωσε στα νέα Ράδιο-CD τον διάσημο ενισχυτή MOSFET 50W x 4, Γραφικό Ισοσταθμιστή 5 ζωνών και την τεχνολογία ASR (Advanced Sound Retriever), η οποία αποκαθιστά την πληροφορία που χάνεται κατά την διαδικασία της ψηφιακής συμπίεσης. Εάν απαιτηθεί πρόσθετη ισχύς, οι δύο έξοδοι προενίσχυσης υψηλής τάσης (μία στο DEH-4500BT) επιτρέπουν τη σύνδεση πρόσθετων ενισχυτών, ηχείων και subwoofer.

Η νέα τεχνολογία MIXTRAX EZ της Pioneer δημιουργεί, με βάση τη μουσική βιβλιοθήκη του χρήστη, μια συνεχή μίξη με στυλ παρόμοιο με τις ζωντανές παραστάσεις των DJ και διατίθεται στα μοντέλα DEH-X3500UI και DEH-X5500BT. Για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη “χορευτική ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητό τους”, τα φωτιζόμενα πλήκτρα και η οθόνη των Ράδιο-CD μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να “πάλλονται” και να αλλάζουν χρώματα σε συγχρονισμό με τη μουσική.

Οι δύο καταστάσεις φωτισμού, κάθε μία με έξι χρωματικά μοτίβα, δημιουργούν διαφορετικά οπτικά εφέ που συμβάλλουν στην εντυπωσιακή και διασκεδαστική εμπειρία των χρηστών.

Τα μοντέλα DEH-X3500UI και DEH-X5500BT διαθέτουν οθόνες πολλαπλών χρωμάτων με έως 210.000 χρωματικούς συνδυασμούς, καθώς και ανεξάρτητες, ρυθμιζόμενες ζώνες έγχρωμου φωτισμού, ενώ χρησιμοποιούν οθόνη LCD πολλαπλών γραμμών, με υποστήριξη γραφικών και ευρεία γωνία θέασης, η οποία προβάλλει περισσότερες πληροφορίες και είναι πιο φωτεινή και ευανάγνωστη. Ο πλήρης φωτισμός της θύρας USB και της βοηθητικής εισόδου (Aux-in) διευκολύνει τον εντοπισμό τους το βράδυ.

Όλα τα νέα μοντέλα της σειράς διαθέτουν θύρα USB1, η οποία επιτρέπει τη σύνδεση μονάδων μνήμης flash, εξωτερικών σκληρών δίσκων και/ή smartphone για την αναπαραγωγή των αρχείων μουσικής που περιέχουν. Με τη λειτουργία Άμεσου Ελέγχου2 iPod και iPhone, οι χρήστες μπορούν να συνδέουν συσκευές Apple απευθείας στην εμπρός θύρα USB3 της μονάδας και να απολαμβάνουν εκπληκτικό ήχο.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής από τα περισσότερα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android4, μέσω σύνδεσης USB. Οι πληροφορίες τραγουδιού, καλλιτέχνη και άλμπουμ εμφανίζονται με σαφήνεια, σε ένα εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού.

Παράλληλα διατίθενται τα μοντέλα DEH-2500UI, DEH-1500UB και DEH-150MP της εισαγωγικής σειράς Ράδιο-CD, που προσφέρουν άφθονη ισχύ και υψηλή απόδοση, διαθέτοντας CD player συμβατό με αρχεία MP3/WMA/WAV, δέκτη AM/FM με RDS και τον διάσημο ενισχυτή MOSFET 50W x 4 της Pioneer. Τα μοντέλα DEH-2500UB και DEH-1500UB παρέχουν άμεσο έλεγχο συσκευών Android μέσω USB, ενώ το μοντέλο DEH-2500UB υποστηρίζει επιπλέον απευθείας σύνδεση με iPod ή iPhone2.

1Τα συστήματα Pioneer με υποστήριξη USB δεν είναι συμβατά με όλες τις συσκευές USB και με κάθε υλικό, όπως π.χ. υλικό DRM και συσκευές σύνδεσης MTP. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα, επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο www.pioneer.eu.

2Συμβατότητα με τις περισσότερες συσκευές iPhone και iPod, 4ης ή νεότερης γενιάς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα, επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο www.pioneer.eu.

3Απαιτείται το προαιρετικό καλώδιο CA-IW.51.

4Συμβατότητα με συσκευές που βασίζονται σε λογισμικό Android 2.3.
Keywords
Τυχαία Θέματα