Offer Alert!

11:30 18/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Αν αναζητάτε έναν οικονομικά προσιτό φορητό υπολογιστή, ο οποίος να μην κάνει συμβιβασμούς στην απόδοση, ο Ideapad 100 είναι ο φορητός υπολογιστής που χρειάζεστε. Πρόλαβε το φθηνότερο επώνυμο laptop της αγοράς στο you.gr!
Χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσετε τον φορητό σας υπολογιστή σε καφετέρια; Το να φύγετε για λίγο από το τραπέζι σας μεταφέροντας μαζί τον φορητό υπολογιστή σας μπορεί να είναι εκνευριστικό.
Ευτυχώς, ο Ideapad 100 είναι συμβατός με κλειδαριές συρματόσχοινου Kensington MiniSaver. Αυτά τα ισχυρά καλώδια σας επιτρέπουν
να ασφαλίζετε τη συσκευή σας σε βαριά και μη κινούμενα αντικείμενα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να επισκεφθείτε έναν φίλο σας σε άλλο τραπέζι ή να σηκωθείτε για να παραγγείλετε ένα ακόμα φλιτζάνι καφέ χωρίς να ανησυχείτε.

Λεπτός, ελαφρύς και φορητός
Δεν θα μετακινείστε ποτέ ξανά μεταφέροντας έναν βαρύ και ογκώδη φορητό υπολογιστή. Με πάχος μόλις 20,2 χιλ. (0,8”) και βάρος περίπου 1,9 κ. (4,2 λίβρες), ο Ideapad 100 είναι ιδανικός για έναν τρόπο ζωής που απαιτεί διαρκείς μετακινήσεις.

Χάρη στη συνδεσιμότητα WiFi 802.11 b/g/n και το Bluetooth 4.0, θα μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο όπου και αν βρίσκεστε

To Laptop Lenovo διατίθεται στα 179€ από το you.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα