O Κουπάτος μετακομίζει στο ...Facebook

16:33 30/7/2012 - Πηγή: PC Nea

Λίγες ημέρες πριν, ένα αινιγματικό βίντεο με τη μεταφορά μιας τεράστιας κούπας καφέ έκανε την εμφάνιση του στη σφαίρα του διαδικτύου. Ο συμπαθέστατος «κουβαλητής» διένυσε μια πολύ μεγάλη διαδρομή για να καταφέρει να μετακινήσει τον αγαπημένο διπλό ελληνικό καφέ στο νέο του σπίτι.
Και τώρα ήρθε η ώρα της αποκάλυψης. Ο Κουπάτος Μετακομίζει και κάνει join στη μεγάλη παρέα του Ελληνικού καφέ.

Η πρώτη πραγματική ψηφιακή μετακόμιση είναι γεγονός και ο Διπλός…Παπαγάλος
μετακινείται από τη σελίδα www.facebook.com/LoumidisKoupatos στο νέο του σπίτι το café «Στου Παπαγάλου» www.facebook.com/LoumidisPapagalos.

Σε μια πρωτότυπη αλλά και διαδραστική διαδικασία οι φίλοι του Κουπάτου μπορούν να τον βοηθήσουν να μεταφέρει και να ξεπακετάρει τις κούτες με τα αναρίθμητα likes και σχόλια, τις εκατοντάδες φωτογραφίες και τα διασκεδαστικά applications από τη μια σελίδα στην άλλη. Η παρέα που θα βοηθήσει τον αγαπημένο Παπαγάλο όμως κερδίζει. 5 τυχεροί θα κερδίσουν καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ της αρεσκείας τους ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ενώ 60 ακόμη τυχεροί θα απολαύσουν το δικό τους ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΚΟΥΠΑΤΟΣ 200γρ.

Η διαδικασία της μετακόμισης αναμένεται να διαρκέσει έως τις 10 Αυγούστου ενώ όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στο νέο ψηφιακό facebook-café “Στου Παπαγάλου” www.facebook.com/LoumidisPapagalos

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στο http://www.youtube.com/watch?v=SLCgQlId1ng

Μπορείτε να δείτε την εφαρμογή της μετακόμισης στο https://www.facebook.com/LoumidisPapagalos/app_183300068467826
Keywords
Τυχαία Θέματα