Mιλαν - Γοιουβέντους αποκλειστικά και ζωντανά στην OTE TV

00:13 24/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Ο δρόμος για την κατάκτηση του Scudetto για Μίλαν και Γιουβέντους, περνάει μόνο από τα αθλητικά κανάλια της ΟΤΕ TV.Τα κορυφαία ευρωπαϊκά ντέρμπι και οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, συνεχίζουν να προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα, μόνο στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ Sport.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, οι αθλητικές συχνότητες του ΟΤΕ σας ταξιδεύουν στο
«Giuseppe Meazza», για ένα ακόμη κλασικό ντέρμπι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπου «rossoneri» και «bianconeri» μονομαχούν στο Μιλάνο, με φόντο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Ο χαρακτήρας, η δύναμη και η τεχνική των γηπεδούχων του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, κόντρα στη δίψα για το scudetto, το πείσμα και τις ικανότητες των σουπερστάρ της «Γηραιάς Κυρίας» του Αντόνιο Κόντε.

Ο Αντρέα Πίρλο επιστρέφει ως ηγέτης των φιλοξενούμενων, στο γήπεδο όπου γνώρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Από τις 21.00 στην εκπομπή pre game, τα αθλητικά κανάλια της ΟΤΕ TV, σας βάζουν στην ξεχωριστή ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, μέσα από ζωντανές συνδέσεις με το στάδιο του Μιλάνο και ρεπορτάζ από τον Μάνο Σπανόπουλο. Στις 21.45, οι Αλέξης Σπυρόπουλος και Αντρέα Παλομπαρίνι, περιγράφουν το συναρπαστικό παιχνίδι, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα