Microsoft Ελλάς: Νέα Διευθύντρια Μικρών και Μεσαίων Λύσεων και Συνεργατών

18:12 23/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Τη θέση της Διευθύντριας Μικρών και Μεσαίων Λύσεων και Συνεργατών της Microsoft Ελλάς (Small and Midmarket Solutions and Partners Director), ανέλαβε πρόσφατα η κα Πέγκυ Αντωνάκου.

Από τη συγκεκριμένη θέση, η κα Αντωνάκου θα είναι υπεύθυνη για το πελατολόγιο Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, καθώς και για τη διαχείριση του οικοσυστήματος των Συνεργατών της εταιρίας, με στόχο την ανάπτυξη συνεργιών, και την αποδοτικότερη αξιοποίηση των λύσεων της Microsoft,
ώστε να ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες επιχειρηματικές ανάγκες.

H κα Αντωνάκου διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του Marketing και της Διοίκησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έρχεται στην Microsoft από την DELL S.A. όπου εκτελούσε χρέη General Manager για την περιοχή της Νότιας Ανατολικής Ευρώπης (Southeastern Europe Region - SEE).

Ξεκίνησε στην DELL το 2002 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Austin, Texas των ΗΠΑ, στο Marketing ως Brand Manager στο κομμάτι του Gaming και έπειτα ως Marketing Manager στους φορητούς υπολογιστές (laptops). Στη συνέχεια, επανήλθε στην Ευρώπη το 2006, όπου και ανέλαβε καθήκοντα Sales Manager στον τομέα του Consumer Business, με χώρες ευθύνης αρχικά την Ελλάδα και την Κύπρο και στην συνέχεια την Ιταλία, επιτυγχάνοντας σημαντικά μερίδια αγοράς και στις τρεις χώρες, ενώ από το τελευταίο της πόστο εκτελούσε χρέη General Manager για την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για το Consumer αλλά και το Small Business segments επιτυχάνοντας market leadership σε πολλές από τις χώρες του region. Παλαιότερα εργάστηκε στις εταιρίες General Motors και Opel Bank GMBH.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος MBA από το University of Michigan.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα