Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το SAP Forum Athens

21:50 11/4/2013 - Πηγή: PC Nea
Η SAP διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το συνέδριο SAP Forum Athens με τη συμμετοχή 700 στελεχών. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton, με θέμα ‘Run Like Never Before’ και είχε στόχο την ενημέρωση των παρευρισκομένων σχετικά με τις εξελίξεις
της τεχνολογίας και τις καινοτομίες που προσφέρει η SAP στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Στο συνέδριο σημειώθηκε μεγάλη προσέλευση στελεχών από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, και από τον ακαδημαϊκό χώρο. Τα στελέχη ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις της τεχνολογίας, τις καινοτομίες που προσφέρει η SAP, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για την ανάπτυξη και την υιοθέτηση των καινοτομιών.

Βασικός ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο Πήτερ Οικονομίδης, brand Strategist ο οποίος επικεντρώθηκε στην Ανθρώπινη Πλευρά της Καινοτομίας, πως η τεχνολογία επηρεάζει την επιχειρηματικότητα και πως οι άνθρωποι καινοτομούν μέσα από αυτή.

Στη συνέχεια, συντόνισε τη συζήτηση πάνελ με τους Διευθύνοντες Συμβούλους πέντε καινοτόμων ελληνικών εταιριών που έχουν κάνει τη διαφορά στο ελληνικό επιχειρείν, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Οι συμμετέχοντες ήταν οι εξής: Γιώργος Κορρές, Κορρές Φυσικά Προϊόντα, Ιωάννης Μασούτης, Άρης Κεφαλογιάννης, Gaea, Σπύρος Γκινοσάτης, Flexopack και Αντώνης Κεραστάρης, Ηellas Οnline.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ολομέλειας, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από τον Irfan Khan, Senior Vice President & CTO, Database & Technology, SAP για την επανάσταση που έχει φέρει η SAP στην περιοχή του in-memory computing. Επίσης, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από το Μάνο Ραπτόπουλο, COO South Europe and Managing Director, SAP Hellas & Cyprus για το πως η SAP επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις, με το SAP Business Suite powered by SAP HANA και την ένταξη των εταιριών Ariba και SuccessFactors στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο.

Στο πάνελ που ακολούθησε, το συντονισμό του οποίου χειρίστηκε ο κ. Μάνος Ραπτόπουλος, στελέχη των εταιριών Cisco, HP, IBM και VMware συζήτησαν για τις προκλήσεις στο μέλλον της τεχνολογίας. Μέρος της ολομέλειας ήταν και η απονομή των βραβείων SAP Quality Awards στις εταιρίες Skeberis S.A., Κτιριακές Λύσεις Α.Ε., MODUS S.A., ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, Οlympic Air S.A. και Kallimanis S.A.

Τρεις από τους παρευρισκόμενους στην ολομέλεια κέρδισαν μετά από κλήρωση VIP Passes της αγωνιστικής ομάδας της Ducati για τους Αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας.

Στις 6 συνεδρίες που εξελίχθησαν παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις συνεργατών και ειδικών της SAP από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να ακούσουν λεπτομέρειες από τις επιτυχημένες εγκαταστάσεις λύσεων της SAP στις παρακάτω εταιρίες: Όμιλος Καλλιμάνη, Ε.Ι. Παπαδόπουλος, WIND, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, Skeberis S.A., ΕΛΑΪΣ - UNILEVER Hellas, ΔΕΣΦΑ, ΕΚΟ και BP.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι στο συνέδριο συνεισέφεραν με περίπου 200 κλειστές συσκευασίες τροφίμων στην προσπάθεια της SAP Hellas για ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Τις επόμενες ημέρες όλο το υλικό του SAP Forum Athens θα είναι διαθέσιμο στο site του συνεδρίου. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Cisco, Deloitte, EMC, HP, IBM, PwC, VMware, Alexander Moore, Assertive, Byte, ddSynergy, MedNautilus, Real Consulting, Relational, Sieben, Singular Logic, StepOne και Teka Systems.
Keywords
Τυχαία Θέματα