Η Intersys Leader Ευρώπης στο Canon Loyalty Survey

17:05 10/4/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος της Canon στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του Customer Loyalty Survey 2012. Η γενική βαθμολογία που επιτεύχθηκε για το 2012 είναι 83% (έναντι 78% το 2011 και 76% του φετινού ευρωπαϊκού μέσου όρου), αποτελώντας διαχρονικό ρεκόρ για την Intersys.
Σε όλους σχεδόν τους επιμέρους τομείς, η Intersys, επιτυγχάνει καλύτερες αξιολογήσεις συγκριτικά με τον μέσο όρο των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών χωρών και αποτελεί μία από τις τρεις χώρες που βρίσκονται
στο τεταρτημόριο των «ηγετών» βάσει των φετινών αποτελεσμάτων.

Σημαντικά ευρήματα της έρευνας αποτελούν η συνολική ικανοποίηση των πελατών που ανήλθε στο 85% το 2012 (από 81% το 2011), η βαθμολογία για την Ποιότητα των Προϊόντων (88% από 84% ), ενώ ποσοστό 80% των ερωτηθέντων (σε σύγκριση με 78% πέρυσι) θεωρούν την Intersys-Canon έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι 95% των πελατών θα πρότειναν την Canon σε άλλους και 91% των πελατών είναι ικανοποιημένοι από τις περιβαλλοντικές πρακτικές που ακολουθεί η Canon ως εταιρία.

Ένα σημαντικό μέρος του Customer Loyalty Survey της Canon, είναι αφιερωμένο στην μελέτη του ανταγωνισμού, όπου επετεύχθησαν εξίσου θετικά αποτελέσματα για την Intersys. Η συνολική ικανοποίηση των πελατών από την Canon, ανέρχεται στο 85% έναντι 68% του βασικού ανταγωνιστή, ενώ η ποιότητα των προϊόντων της Canon βαθμολογείται με 88% έναντι 71%, υπερτερώντας του ανταγωνισμού κατά 17 ποσοστιαίες μονάδες και στις δύο περιπτώσεις.

Η Ελένη Παπανδρέου, Δ/νουσα Σύμβουλος της Intersys, δήλωσε σχετικά:
«Ευχαριστούμε τους πελάτες της Intersys που επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά την εκτίμηση για τα προϊόντα της Canon και επιβραβεύουν τις προσπάθειες που κάνουμε για την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε πριν, κατά την διάρκεια και μετά την πώληση. Στόχος μας είναι, αυτή την δύσκολη περίοδο να βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη και να προσφέρουμε όχι μόνο τεχνολογικά κορυφαία προϊόντα, αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που απαντούν σε πραγματικά προβλήματα και προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα και οφέλη σε κάθε εταιρία που υιοθετεί τις λύσεις μας. Δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε να καλύψουμε με ακόμα πληρέστερο τρόπο τις ανάγκες τους στο μέλλον».

Το ‘Canon Loyalty Survey’, αποτελεί την ετήσια έρευνα - θεσμό για τον ιαπωνικό κολοσσό, διεξάγεται σε 21 χώρες της Ευρώπης και αποτελεί τον δείκτη ικανοποίησης των πελατών της σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η αξία της έρευνας έγκειται στο γεγονός ότι απευθύνεται σε πελάτες, οι οποίοι αποτελούν τους τελικούς χρήστες των επαγγελματικών προϊόντων γραφείου και είναι οι καταλληλότεροι να εκφέρουν αμερόληπτη γνώμη για την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουν. Πάνω σε αυτούς τους ποιοτικούς άξονες, η Intersys τοποθετείται στις πρώτες θέσεις των συνεργατών της Canon Europe σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Keywords
Τυχαία Θέματα