LG Saving Energy: βρείτε το κλιματιστικό που σας ταιριάζει

07:23 1/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Η LG Electronics Ελλάς, συνεχίζει να εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της και να μεριμνά για την υψηλή ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, δημιουργώντας το LG Saving Energy.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ένα πρωτοποριακό microsite, που βοηθάει τους καταναλωτές με απλά βήματα να επιλέξουν το κατάλληλο κλιματιστικό, για την εξοικονόμηση ενέργειας και ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα, οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική
διεύθυνση http://www.lg.com/gr/microsite/LGsavingenergy/index.jsp, όπου μέσα από πέντε απλά βήματα, καλούνται να συμπληρώσουν κάποια βασικά στοιχεία για την οικία τους, όπως τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού και του κάθε δωματίου, τον αριθμό των δωματίων που θα εξοπλιστούν με κλιματιστικά και την ύπαρξη μόνωσης σε τοίχους και οροφές.

Βάσει αυτών των δεδομένων, πραγματοποιείται αυτόματος υπολογισμός των απαιτούμενων BTUs ανά δωμάτιο και στη συνέχεια εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες προτάσεις από τη μεγάλη γκάμα οικιακών κλιματιστικών της LG, που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις και ταιριάζουν στις ανάγκες του κάθε σπιτιού.

Οι καταναλωτές που θα αξιοποιήσουν το microsite για να βρουν ποιό κλιματιστικό τους ταιριάζει μέχρι και τις 14 Ιουλίου 2012, συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση, όπου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα κλιματιστικό Prestige Inverter V καθώς και ένα Econo Inverter V από την LG, για ένα δροσερό καλοκαίρι.

Επιπλέον, πέραν των προτάσεων για τη σωστή επιλογή οικιακού κλιματιστικού, μέσα από το microsite οι καταναλωτές μπορούν να υπολογίσουν και την ακριβή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος του επιλεγμένου κλιματιστικού, στη μορφή του γνωστού λογαριασμού της ΔΕΗ.

Σε έναν συγκριτικό πίνακα, εμφανίζονται τα ακριβή ποσά για ψύξη και θέρμανση – στη βάση της 4μηνιαίας χρήσης με λειτουργία 6 ωρών ανά ημέρα-, με την αντιπαράθεση των καταναλώσεων μεταξύ των επιλεγμένων συμβατικών μοντέλων και του νέου κορυφαίου οικιακού κλιματιστικού Prestige Inverter V της LG.

Το Prestige Inverter V αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της σειράς Inverter V των οικιακών κλιματιστικών της LG και είναι εξοπλισμένο με κορυφαίες τεχνολογίες που αλλάζουν τα δεδομένα. Με πρωτόγνωρη για την αγορά ενεργειακή απόδοση -συντελεστής απόδοσης* ΕΕR / COP: 5,6-, προηγμένες λύσεις προστασίας της υγείας και σχεδόν μηδενικά επίπεδα θορύβου, το LG Prestige Inverter V βελτιώνει την ποιότητα ζωής και παρέχει σημαντική μείωση στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα