LG 2014 Business Solutions Roadshow

09:49 11/11/2014 - Πηγή: PC Nea
H LG Electronics (LG) ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το 2014 LG Business Solutions Roadshow, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton Athens την Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που συγκέντρωσε περισσότερους από 300 συνεργάτες και εκπροσώπους εταιρειών διαφορετικών κλάδων, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν
για το ευρύ φάσμα των ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων που προσφέρει η LG, καθώς και για τα νέα προϊόντα της και τη στρατηγική της για το 2015.

Στο φετινό roadshow συμμετείχαν συνεργάτες και επαγγελματίες διαφόρων κλάδων από την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και από χώρες του εξωτερικού. Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μελετητές, κατασκευαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, system integrators, εγκαταστάτες, αλλά και συνεργάτες από το χώρο των τηλεπικοινωνιών, των τηλεοπτικών καναλιών, της διαφήμισης, του retail, των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, καθώς και επιλεγμένοι εταιρικοί πελάτες.

Το roadshow ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του κ. Young June Choi, Πρόεδρο LGE Europe B2B Subsidiary, ενώ στη συνέχεια έγινε σύντομη εισήγηση από δύο επίτιμους ομιλητές, τον κ. Χαρίλαο Αλεξόπουλο, Managing Director της εταιρείας «ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ» και τον κ. Δημήτρη Χαραλαμπόπουλο, Μηχανικό και εκπρόσωπο του συνδέσμου μηχανικών “ASHRAE”.

Η πρώτη ενότητα περιλάμβανε παρουσίαση της στρατηγικής και της φιλοσοφίας του τμήματος Business Solutions της LG από τον κ. Γιάννη Μαντά, Εμπορικό Διευθυντή Business Solutions LGE Hellas, ενώ εκπρόσωποι της LG παρουσίασαν τα προϊόντα και τις μοναδικές τεχνολογίες που προσφέρει η εταιρεία στους επαγγελματίες.

Στη δεύτερη ενότητα παρουσιάστηκαν πιο συγκεκριμένα ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει η LG για Cafés & Εστιατόρια, Δημόσιους αλλά και Εμπορικούς χώρους, Γραφεία, Ξενοδοχεία, αλλά και Οικιακές εγκαταστάσεις.

Επιπλέον, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις νεότερες λύσεις ψηφιακής σήμανσης της LG, όπως το Mirror Display καθώς και την εντυπωσιακή 4Κ ULTRA HD TV 77 ιντσών. Τέλος, στο χώρο του roadshow υπήρχαν οι προηγμένες λύσεις θέρμανσης-ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, αντλίες θερμότητας Therma V και Hydrokit καθώς και μοντέλα της σειράς κεντρικού κλιματισμού Multi V IV, ενώ οι εκπρόσωποι της LGE Hellas ανέλαβαν τη λεπτομερέστερη παρουσίασή τους στους καλεσμένους.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής LGE Hellas ανέφερε σχετικά με την εκδήλωση: «Η προηγμένη τεχνολογία και η τεχνογνωσία της LG σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την εμπειρία των συνεργατών μας, καθιστούν την LG ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των επαγγελματικών λύσεων. Οι ολοκληρωμένες επαγγελματικές μας λύσεις αποτελούν πρώτη επιλογή για τους πελάτες μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι καθώς στο φετινό roadshow υποδεχτήκαμε ακόμα περισσότερους συνεργάτες, αποδεικνύοντας ότι η LG παραμένει πιστή στη δέσμευση της να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επαγγελματία.»

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν οι κ. Χρήστος Γκέκας, Academy Supervisor LGE Hellas και ο κ. Γιώργος Γεωργούλας, Presales & Solutions Supervisor LGE Hellas, ενώ την παρουσίαση των προϊόντων και των λύσεων ανέλαβαν οι Key Account Executives & Engineers LGE Hellas κ. Στέφανος Κηπώσης, κ. Χάρα Νικηφόρου, κ. Βιβή Κουτσογιάννη και κ. Διονύσης Σολδάτος. Tο συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η κ. Ελβίρα Κορωναίου, Business Solutions Marketing Specialist LGE Hellas.
Keywords
Τυχαία Θέματα