Intel: 13,5 δις δολάρια τζίρος για το δεύτερο τρίμηνο του 2012

06:22 20/7/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Intel ανακοίνωσε κύκλο εργασιών τριμήνου ύψους $13,5 δις, λειτουργικά κέρδη $3,8 δις, και κέρδη ανά μετοχή (EPS) ύψους $0.54. Η εταιρεία είχε εισροή περίπου $4,7 δις μετρητών από λειτουργικές δραστηριότητες, κατέβαλε εις χρήμα μερίσματα ύψους $1,1 δις,
και χρησιμοποίησε $1,1 δις για την επαναγορά ιδίων μετοχών.
"Tο δεύτερο τρίμηνο χαρακτηρίζεται από την πιστή εκτέλεση του επιχειρηματικού μας πλάνου, τη διατήρηση της ισχυρής μας θέσης στον κλάδο των data center και την παρουσίαση πολλών νέων προϊόντων στους κλάδους των Ultrabooks και των smartphones," δήλωσε ο κ. Paul Otellini, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intel.

"Καθώς μπαίνουμε στο τρίτο τρίμηνο, η ανάπτυξή μας θα είναι μικρότερη σε σχέση με τις εκτιμήσεις μας, εξαιτίας των μεγαλύτερων δυσκολιών που παρουσιάζονται στο επίπεδο της μακροοικονομίας. Η παρουσίαση πολλών νέων προϊόντων για τις αγορές των Ultrabook, των Intel-based tablet και των κινητών τηλεφώνων, σε συνδυασμό με τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις μας στον τομέα της ανάπτυξης και της παραγωγής νέων προϊόντων, μας τοποθετούν σε καλή θέση για το υπόλοιπο 2012, αλλά και πέρα από αυτό."

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα