H Randstad Hellas απέκτησε νέα ιστοσελίδα

15:24 10/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Μετά από μήνες προετοιμασίας, η Randstad Hellas ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της νέας της ιστοσελίδας.Για να εξασφαλίσει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας , το νέο site σχεδιάστηκε ώστε να είναι συμβατό με όλες τις συσκευές, κινητά, tablet ή desktop.

Πέρα από έναν μοντέρνο, εύκολο και εύχρηστο σχεδιασμό, η νέα
ιστοσελίδα προσφέρει στον επισκέπτη πολλά οφέλη όπως εξατομικευμένη αναζήτηση, εύκολη περιήγηση, ευκολότερη διαδικασία αίτησης, καθώς και υπηρεσία ειδοποίησης νέων θέσεων εργασίας μέσω email.

Όσον αφορά τους υποψηφίους:

-Οι ανοιχτές θέσεις εργασίας είναι κατηγοριοποιημένες ανάλογα με τον κλάδο δραστηριοποίησης της εταιρείας και το είδος της θέσης πράγμα που σας επιτρέπει να βρείτε εύκολα τις θέσεις που σας ενδιαφέρουν.
-Δημιουργήστε το δικό σας MyRandstad λογαριασμό και λάβετε ειδοποιήσεις για τις θέσεις εργασίας που σας ταιριάζουν (job alert email)
-Επωφεληθείτε από τις τοπικές και διεθνείς τάσεις που επικρατούν στην αγορά εργασίας και ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει σήμερα.
-Ενημερωθείτε για τα καλύτερα tips & tricks που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με επιτυχία μια συνέντευξη.

Όσον αφορά τους εργοδότες:
-Οι ανοιχτές θέσεις εργασίας παρουσιάζονται με ένα στοχευμένο τρόπο σε όσους υποψηφίους ταιριάζουν στο προφίλ της εταιρείας σας, βάσει των αναζητήσεών τους (behavioral targeting).
-H σελίδα με τις θέσεις εργασίας, σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλεται το λογότυπο της εταιρείας σας, πράγμα που αυξάνει το επίπεδο αναγνωσιμότητάς της σε στοχευμένες ομάδες υποψηφίων (employer branding).
-Στο πεδίο Workforce360 θα βρείτε τα τελευταία άρθρα, πολλές πληροφορίες αλλά και τις τάσεις που επικρατούν στη διεθνή και τοπική αγορά όσον αφορά τον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα